-
sevgili arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkürler ediyorum :cheesy: ...hepimiz ,kazasız sürüşlerde birlikte olalım inşallah... :cheesy: :cheesy:
evet nihayet motorum ve ben ..... :love: :love: :love: :love:
makina çok iyi kaçıyo.... :x :x
bu gün okula giderken (sabah 6;45) yollar pek müsaitti , ama komtanıma söz verdiğimden dolayı sadece 125 e çıkabildim, gerisi gelirmiydi bilmiyorum... :?
yaf KİNO baba neredesin yaaaaa :?: çok özledim ben sizi ,mersine gelecektim şimdide ramazan girdi ....ramazan bitince havalar soğuyacak .... :( :( :(
-
En sonunda motor adam oldu zaten bu motora bir asker eli değmeseydi çok zor kendine gelirdi, şimdi artık İnci Hocamı yollarda görürüz, ama benim motoru geçerse karışmam motoru gece bozarım. :mrgreen:
-
motor 125 yapıyomu hakketten yavv.. bizde isteriz nato yardımından...bizim makineler bile çıkamıyo yaa 125 e kadar...
-
Yok abi seni geçemem ...
az önce başka bir topikte Selçuğa da yazdım benim klasmanım taylarla ...sizinkiler yarış atı,siz harleycilerle kapışırsınız yada honda,yamaha vs,vs,vs....haddimi biliyorum ,ama fatih demişti bir zamanlar bana "senin elinin ayarı yok "diye ...
250 lik bir makina olsa bende, o zaman derim ki sana --abi saygı yol dışında, kusura bakma sana biraz toz yutturucam ---
ya Okan"ım ibre bozuk değilse bu sabah gördüm 125 ama şimdi şüphelendim sizinkiler nasıl çıkmıyo anlamadım ??????
ama akşam hep konuşuyolardı ,bizim çocuklar 140l ar falan ...
-
Ben bitek otobanda yokuş aşağı gördüm 135 dün gecede düzde artçısız 125 artçı olunca enson 120 sen bize toz yutturursun herhal öle gözüküyo hocam
-
Hehehehehehehehe,
Beni unutmayın , atlarım üstünüzden, teker havada ... Alırım ruhsatınızı.............
-
Ruhsatları alıp pvc mi kaplatcan :P
-
Ne çabuk unuttunuz? Bi daha hatırlatiim o zaman;
ARTÇILI : 147 KM/ H
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
http://img480.imageshack.us/img480/6...llforceqk1.gif ALIRIM DEDİM !
-
yok be kubilay sanmıyorum...ben anladım şimdi ;makina hafif ,ben de kilolu sayılmam ,ondandır ...
-
biz ona itiraz etmiyozda ruhsatları napçan onu merak ettim