benide yazın
Yazdırılabilir Görünüm
benide yazın
:cheesy: arkadaslar yılın ilk fuarı lütfi kırdar 15-18 kasım perşembe-pazar arası (12:00-20:00) 2008 modellerının ilk gösterımı dıye davetıyelerın ustunde yazar.herkesın bılgısıne 8)
arkadaşlar beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
davetiye olayını nasıl çözeriz.
davetiye veren dergiler varmı bildiğiniz.
benim arkadaşlar dergi alıyorlarr bir bakarımm veren varsa haber veririmm 8)Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
En az 50 davetiye ben vereceğim size bunu 100 e tamamlamaya uğraşıyorum, Emre Ltd den tedarik edeceğim sözünü aldım. 50 garanti.
Karaborsaya düşerse karışmam, admin bunları bir an önce dağıtalım.
vay be gerçek motorsiklet furaı haaa
allahh allahhh imrenmemek elde değil gerçekten ya Mersin dekini gelinde görün birde
yok yok gelmeyin ben resimleyip sizin bilginize sunacağım tövbe tövbeee fuarınında ... diyecem de .
neyse gerisini başlık altında yazar çizerim ne şanslısınız kullanın bu şansınızı..
Kino sen gelmeyecekmisin fuara, atla gel otobüse uçağa bi günlük iş,hem seni görmüş oluruz.
müslüm baba , inşallah öbür fuara niyetliyim gelecem bir mani cıkmazsa..
uçak diyorsunda ben uçakları bırakalı nerdeyse 8 sene oluyor ( öyle viski ile rakı ile de olmuyor ne kadar içersem içeyim uçakta ayıkıyorum )
en son bindiğimde koltuğu söküyordum yerinden nerdeyse FOBİİİ ne yapalım kadere 45 diyemiyorum. kara ve deniz yolları bana uygun oluyor artıkk
müslüm baba sen bir başına 100 tane dağıtıyorsan karaborsaya düşmemesi zor olur. :)Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
bir okadarda motojunior dağıtsa kimsenin davetiye sıkıntısı kalmaz.