dolmabahceyı gırmemıze ızın vermezlerse bizde besiktas stadının onune cekeriz motorları sonucta altımızda motor var heryer bızım:)
Yazdırılabilir Görünüm
dolmabahceyı gırmemıze ızın vermezlerse bizde besiktas stadının onune cekeriz motorları sonucta altımızda motor var heryer bızım:)
Stada gireriz Fenerbahce tezahuratı yaparız,zaten alısıklar da :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
işte orda dur yasin hocam ben beiştaşlıyım izin vermem :)
Biz gireriz o zaman Alper zaten sizde buna alısıksınız :cheesy: :cheesy:
valla ben beşiktaşlı deyilim ama orada fenerliyim diyemem adamı linc ederler.yani stad önünde buluşuyoruz deyilmiAlıntı:
yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
aidikurt bilet işi ok mi ayarlamaya calısım mı :| :!: yanı gelişime gitmek mı gerekick zamnım olmaya bılırde okul cok yoğun kardesım:(
Arkadaşlar bilet sorun olmaz bence İstanbul'daki bilimum motosikletçi ve aksesuarcılar bedava bilet dağıtıyorlar. ( 2 fuar içinde ) Zamanı olanlar sirkecideki aksesuarcılara uğrayabilirler. Bu arada aidikurt listeye benide eklermisin hem fuara katılmayı hemde sizlerle tanışmayı çok istiyorum.
Emre LTD nin davetiyeleri CNR daki fuar için, biz önce Lütfü Kırdardakine gideceğiz,yanlışlık yapmayalım.
arkdslar sımdı elımızde 50 tane bılet warmı yanlıslık olmsın zamnında ayrlıyalım kı zamn kaybetmıyelım
bilet 50 tne var ama onlar motoshow 2007 için motosiklet 2007 için yok ama gelişim surucu kursu regalraptor.net uyelerine veriyorlar kadıköyden alabilirsin yada motorcularda heryerde var motosiklet 2007 davetiyesiAlıntı:
emrac Nickli Üyeden Alıntı