-
ilker kardesım kızdıgımız noktalarda bunlar zaten onun dostluguna kişilıgıne bır lafımız yok.Sitede bazı kurallar var ve kurallar herkes ıcın gecerlıdır.Baya bır suredır kurallarımız yoktu ve bu zamana kadar kotu olaylar yasamamız olmamıs bır sanstır.Ben dahil herkes kurallar olmadan once hatalar yaptı amac bu hatalardan ders alıp oyle yola devam etmektir.
son sorumun cevabını veren yok hala
yenı bır olusum kurmak yerine zaten mevcutta raptorirdes diye bır olusum var neden bunu daha ılerıye goturmek ıcın caba sarfetmıyoruzda başka oluşumlar kurma cabası icerisine giriyoruz. ??????
-
müslüm baba yadıklarımın arkasındayım. ergün varsın alınsın çünkü DOST acı söyler. ben bunları yüzüne de söylerken o beni dinmezse ben bundan vazgeçmem. dostumdur dostum kalacak. varsın bana kırılsın
alperim ne kuralların karşısındayım nede yönetim kurulunun. sonuna kadar doğru olan her kararınızın yanındayım.
tek kahrım ve gerçekten çok üzüldüğüm başka şekilde cezalandırma , uyarma , uzaklaştırma yada ne bileyim dinlediği yada lafını esirgemeyen lafı geçen biri tarafından eze eze anlatılabilirdi hataları. bu çok üzücü bir durum bence
-
yenı bır olusum kurmak yerine zaten mevcutta raptorirdes diye bır olusum var neden bunu daha ılerıye goturmek ıcın caba sarfetmıyoruzda başka oluşumlar kurma cabası icerisine giriyoruz. ??????
-
ya alper anlamıyorsun adam küçük bir şehirde kendince maksadı amacı hedefi aynı olan birşeyler yapmaya çalışıyor. neden bunu rekabet olarak algılıyorsunki. sen ergüne "ergün kalite standartlarımızı arttırmak amacıyla daha büyümek amacıyla şu görevi yerine getir" dedinde "ben sadece falanca klub için iş yaparım mı" dedi. neyi eline alıpta karşınıza rakip çıktı. tabiyki r&r büyütülecek ve ergün elinden geleni yapacak. ama bırak bunuda yapsın. dünyada binlerce motor klübü var ve tek amaç var.
-
abi ben yapmasın demıyorum yapsın ama oyle gızlıden toplantılar yaparak özelden mesaj atarak msn cagırarak arkadan ıs cevırmesın desinki ben boyle bır olusum kurucam varmı katılmak ıstıyen ulu orta yazsaydı.
-
kişisel bilgilerin saklandığı, sadece üye olanların paylaşım içinde bulunabileceği bu tür ayrıcalıkların umarım gereksizliğini ve ciddiyetini anlamışsınızdır.
-
Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu olayın insan kaybetmekle bir ilgisi yok.Kimsenin bunu atalım bidaha görüşmeyelim dostlukları bitirelim gibi bir düşüncesi yok.Burda sadece site kuralları gereği Ergünün üyeliği süresis durdurulmuştur.Mesaj yazamayacak ve site toplantılarına katılamayacaktır.Ama bu benim veya diğer arkadaşlarımın onunla görüşmesini engellemeyecektir.Eğer zaten engelleyecektir diye düşünülüyorsa demekki daha dost olamamışız anlamına gelir ki buna daha fazla üzülürüm çünkü dost olduğumuzu düşünüyorum
Bu işi karşılıklı atışmalarla dahada germenin kimseye faydası olmadığını düşünüyorum.
-
ugur abı ınsanlar yasadıkca tecrube edıyor.Önemli olan hatalardan ders cıkarmaktır.
-
bence aldığınız kararı bu kadar eleştirtmemelisiniz..
-
Konuyu fazla uzatmaya gerek yok.
Yönetim Kurulu karar aldı !!!
Çoğunluğun kararıyla speedygonzales siteden ihraç edildi.
Yönetim kurulu kararlarına saygılı olalım.
Bu kurul sitenin dostlugunun , birlik ve beraberliğinin bozulmamasına hizmet etmek amacıyla kurulmuştur.
Üyelerle ilgili alınan kararlardada son söz yönetim kurulunundur.Alınan kararlar eleştiriye açık değildir.
NOT: Bu konuyla ilgili başka başlıklar açmak yönetimin verdiği karara karşı çıkmak amacıyla açılan bütün başlıklar silinecektir.Ve açanlarda uyarılacaktır.
KONU YÖNETİM KURULUNUN KARARIYLA DURDURULMUŞTUR.