insan üstüyle böyle konuşamaz ama sevdiğim adamsın affettim :) bu arada km göstergesindeki durum buysa biz düşündüğümüzden daha hızlı gidiyoruz demek ki dikkatli olmak lazım :shock:
Yazdırılabilir Görünüm
insan üstüyle böyle konuşamaz ama sevdiğim adamsın affettim :) bu arada km göstergesindeki durum buysa biz düşündüğümüzden daha hızlı gidiyoruz demek ki dikkatli olmak lazım :shock:
bu günde arabayla demiceem km yi.. gerçekten az gösteriyo olabilir..honda motorunki yanlış deilse bizimki az gösteriyo o zaman..klas motor yaa mütevaziliğini km sine yansıtıyo...
Beyler su asagidaki link i baska bi forumda gordum, motorsiklet kazalari ve kazazedeleri ile ilgili fotograf ve haberler. Can sikici goruntuler var ama insana 'benim de basima gelebilir' dedirtiyor. Bir bakmakta fayda var.
http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm
kaza yapan motorların % 95 i reasing....süratlenmesi durmasından kolay olduğundan olsa gerek..
ah be abi hiç vermeseydin keşke bu link i fena oldumAlıntı:
innocentbystander Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar benimde içim bir tuhaf oldu allah aşkına dikkat edin gözünüzü seveyim üzücü haberler almayalım emniyetli ve temkinli olun lütfen.Alıntı:
madasret Nickli Üyeden Alıntı
evt arkadaşlar hepimiz yeri geldi mi süratlide gidiyoruz lütfen dikkat edelim :(
Allah hepimiz korusun aslında hayatlarımız bir kaç salağın elinde...
OOOOh çaylaklıktan kurtulduk :-)
Arkadaşlar hepinize teşekkürler. Bir ara bir araya gelelim artık yaa.
Herkes söylüyor ama ...
Organize olalım beyler :roll: