Eziyet çekmedik yolda kalmanın ne demek olduğunu anladık buda tecrübe. :cheesy:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Eziyet çekmedik yolda kalmanın ne demek olduğunu anladık buda tecrübe. :cheesy:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
sayenizde güzel bigün gecirdim tanistigim yeni arkadaslara cok tesekkur ederim cok memnun oldum ayriyeten fotograflar icinde tesekkurler her ne kadar bi sürü RR icinde bi tane scooter olarak görüntüyü bozsamda pazar günü SIZLERLE GUZELDI... Serhat.
müslüm baba keske bi tel acsaydin iki motor gelir alirdik sizi. gecmis olsun.
Ag-Re-Sus manyaksın hocam...Başka bahara kaldı bizim gezme işleri..:(
ya tek kelimeyle çok güzelsiniz arkadaşlar resimlere bakınca insanın içi gidiyor.
Arkadaşlar çok üzgünüm motorum cumartesi sabah yaptığı arızadan kurtulamadı hafta ortasına kadar motorsuzum. Sizinle pazar gunu geçirmeyi çok istiyorudum lakin olmadı. Haber de veremedim zira cumartesi öğleden sonra internete girme şansında olmadı resimlerden görebildiğim kadarıyla guzel bir gun olmuş tkrar özür dilerim ...
Gomtanım... bekliyoss dört gössnen...
seluğum calvalhom... olm bu motor seni seemiyo herhal... aidii bi dokunmuş, makine çalışmış...:mrgreen: ... bu arada yeni lastiklerin hayırlı olsun...
Jandarmam emrahhhsss ım bin başım, yarbayım genel kurmayım... gel yaw diicem olmiicak...bencillik olucak... güsselim anadolu bırakılırda gelinir mi bu keşmekeşe diiccem o da olmiicak...gelinebilir.... gelirsen de gelmezsende başımıznan beraber... ama sen bu delilere uyma ayda 1-2 için kıyma kendine... :lol:
Müslüm Baba geçmiş olsun... Cumartesi de başka bi aksilik olmuş... ona da geçmiş olsun...
serhatım gaymaklım...ne dimek.. sende ki bir sukııtır değil... bir melek ... o bir dealim.... biz teşekkür ederiz bunca tıntın giden adama ve hanıma katlandığınız için...
Okanım.. müslüm baba gelemeyince lasik fotoları işi suya düştü... bi de sanırsm ve umarsamki daha ucuza bi şekilde tarihi geçmemiş metzeler bulcazzz.. inşallah yani...
swortum gıymetlim... falla gelen her makineyi sen zannettim.. neyse kısmet... başka bi buluşmada inşallah.. en kötü ihtimalle 2 hafta sona fuarda...
çelebim muratım....ne diim kardeşim... estafurullah mı denir... teveccühünüz mü denir... sensin manyak mı denir...bilemedim şinci... saol.. :mrgreen:
aiidiiiii... iiki gelmedin... çok keyifli bi gün geçirdik... pis admin... satıcı admin... yok bi hafta önce planlayın mış... daa neler... :mrgreen:
güzel bir gündü katılan katılamayan herkese teeşekkürler
volkancım arkadaşın adı gülşah dı:)
ahmet arkadaşımızın inş. lastiği yapılmıştır en son onu petrol ofisi istasyonuna bıraktık dün akşam
:shock: :shock:
gülşahla sora biz dewam ettik
benim motordan garip bir ses geliyor yüksek devirde inş. önemli bişey yoktur bakalım bi ara götürcez servise :cry:
bu arada yemek yediğimiz yerde sarıyerin ilerisi neresi olduğunu bilmiyorum :oops:
yarım ekmek midye söledim ve hiç bi yerde yarım ekmeğe bu kadar çok midye koyan yer görmemiştim
:cheesy:
walla süperdi bi yarım yedim doydum :cheesy: :cheesy:
süper gün i.çin herkese teşekkürler
müslüm abi sanada geçmiş oılsun umarım motorun bişeyi yoktur bizi bilgilendir ne olduğu konusunda
yengemede geçmiş olsun ayrıca yollarda perişan olmuşsunuz walla :( :(
agresusum imparatorum....lastik fotolarına gerenk kalmadı emrahküçükgirginin motörüne bakarken gördüm .. desenler benim tahmin ettiğim gibi ve beeenmedim .. lastik dar duruyo...(kalitesine sözüm yok)...
ayrıca ayi vakit geçirmişsiniz kıskandım falla billa...
okanım gıymatlım, samsunlu yiğidim... haset etme nolur işleri ayarla gel seninde olur diye bi söz vardır... ne diim canım benim... allah nasip ederde piyasa düzelir,işler açılır ve bu sayede sende istanbul semalaına daha sık uğramak zorunda kalırsın inşallah... bu sayede beraber yaşarız benzer günleri...
lastik konusuna gelince illaki Müslüm baba'nın lastiğiğidiyorum o zaman... çok seversin sen duruşunu.. baba motoru bi kaldırsın hemen fotoluycam...
bu arada alperim timim.. Halloldu çok şükür lastik... biraz sprey biraz hava ve biraz japon... hatta gecenin geri kalanında da bizimleydi ahmet kardeş...... Gülşah kardeşe selam....
Agresus Volkan Paşam. Admin eli değince çalıştı alet. Sen de denemiştin çalıştıramamıştın. Bana atma suçu; duyan da acemi sanıcak beni :roll:
Şimdi çıkan sesi dinleyecen, poto poto poto neffizz bir sesi var... Efe'cim benim, özlemişim çok...