abla hayırlı olsun inşallah sağ salim analı babalı kucağınıza alırsınız bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim...
Yazdırılabilir Görünüm
abla hayırlı olsun inşallah sağ salim analı babalı kucağınıza alırsınız bebeğinizi sizin adınıza çok sevindim...
8)TEBRİKLER ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN KÜÇÜK MOTORCU GELİYOR CAMİA BÜYÜYOR :cheesy:
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN ARAMIZA BİRTANE DAHA MOTORCU KATILIYOR DESENİZE BUNUNLA BERABER ÜYE SAYIMIZ ARTIYOR ÜYE PANOSUNA BİR KİŞİ DAHA EKLENSİN :))))))
haberi aldığımdan beri, mutlu mutlu dolanıyorum.. huzurunuz daim olsun.. çok tebrik ediyorum..
lütfen dikkat edin (bundan sonra 2 kere) kendinize..
gülçinim müjgandan bilgiler al derim ben.. :) kimbilir belki ilerde dünür olursunuz.. :oops: 8) :mrgreen: :mrgreen:
canım benim sedacım dur bakalım daha cinsiyeti belli bile değil daha ne dünüründen bahsediyosun ayol hele bir sen evlende ondan sonra bizimkileri düşünürüz değilmi ama arkadaşlar haksızmıyım :) :):):)
Ahanda şimdi tut Pınar'ı tutabilirsen... Bir siz kalmıştınız etrafımızda... Kaçacak yerim de kalmadı zaten :-)
Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Her gününüz bir öncekinden daha mutlu olsun...
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Tebrikler adminim..
emrah artık kaçacak yerinde kalmadığına göre sıranız geldi demektir, gerçi sıranız çoktan geçti ama :) artık kaçamaaaaaaaaazzzzzzzzzsssssssııııııııııııınnnnnn :)Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
allah analı babalı büyütsün.kız veya erkek hiç farketmez ..önemli olan sağlıklı olması...ve herzaman derim "evladın hayırlısı"vatanına ,milletine ve ailesine hayırlı olsun ....
Allah tamamına erdirsin, inşallah yaş günlerini de kutlarız. Bizim torunlar çoğalıyor.