harleylerde de vibrasyon olurmuş diye duymuştum ne kadar kötü kandırıldım bilmiyorum ama :)
Yazdırılabilir Görünüm
harleylerde de vibrasyon olurmuş diye duymuştum ne kadar kötü kandırıldım bilmiyorum ama :)
6 silindirli honda goldwing de vibrasyon ne kadardır acaba özelliklede yüksek devirlerde :?
büyük motorun vibrasyonuda büyük olur... tecrübeko.......
mola yerlerinde tesislerde falan masaj koltukları olurya hani vibrasyonlu böyle millet kendini orlara atar hemen dinlenmeye masaja bizim hepimizin altında var bitane işte daha ne istiyonuz hem mola vermeyede gerek yok giderken yapıyo masaj :cheesy:
:cheesy: :cheesy: :+1:
dostum aidikurt un da dedıgı gıbı yuksek hızda gelen zırıltı sesı radyator fanlarından gelıyor.bırde kılometre saatının ıcınden gelme olasılıgındanda bahsedılıyor..
evet hemen aklıma bir fikir geldi :cheesy: .. bizde vibrasyonlarımızı değerlendirip para kazanalım :evil: ...10 dakikası 5 lira.... :evil:Alıntı:
thoraman Nickli Üyeden Alıntı
aidikurt' un dediği gibi radyatör fanı ses yapar bunu yanı sıra kesinlikle radyatör ile radyatör koruma demiri arasına çift taraflı bant falan konursa büyük ölçüde yararı oluyor. Km telinden de ses ggeliyor ama ona nası bir sistem yapmak gerek bilemiyorum. birde su devridaim borularının üstlerindeki spiral şeklindeki tel felaket şekilde ses yapıyor özellikle yüksek devirlerde....
O spiralerden gelen sese çözüm bulan var mı?
Son olarak karbürator temizletip senkron yaptırdım (göz kararı-saat yok) sipop ayarı yaptırdım. Alet normal çalışıyor ama 700 km deki sıfır titreşim geri gelir zannetmiştim ama malesef. Halla alette bayağı titreşim var. Sizde de öyle mi? Niye rodajda titremeyen alet rodaj bittikten sonra titresin? Gevşek biyerler mi var acaba?