Ya çok güzel olmuş. Yazıları keyifle okuyup fotolara kıskançlıkla baktım. Eskişehir'e gelsenize yav, ben izin alamıyorum şehir içi motorcuları :D
Yazdırılabilir Görünüm
Ya çok güzel olmuş. Yazıları keyifle okuyup fotolara kıskançlıkla baktım. Eskişehir'e gelsenize yav, ben izin alamıyorum şehir içi motorcuları :D
arkadaşlar sigara olayı hariç guzel bi geceydi çok teşekkur ederim sıcak kanlı yaklışımınız için. TAnışmak ve muhabbet guzeldi.
Swrotcum dediğim gibi bi daha gelirken hepimize birer paket marlboro getiriyon, yoksa seni çembere alır nargilenin dumanıynan tütsüleriz ona göre :D
Arkadaşlar çok kısa zamanda çok güzel dostluklar oluştu bu tür resimleri paylaşımları görünce çok hoşuma gidiyor diyorumki iyiki böyle bir işe girişmişiz beklediğimden ve umdugumdan cok öte hersey cok güzel allah azımızın tadını bozmasın
dostum alper hernekadar seni pek aramızda göremesekte ön ayak olup böyle bir siteyi kurup biz R&R cıları bir araya toplamış olduğundan Allah senden razı olsun. Ama benden duymuş olma ama katılımlarının az olmasından senide bu gidişle SATICI ÜYE yapabilirler haberin olsun...
Satıcı kelebek yöneticide olabilir :P
amin..bi trafige cıkayım..gerisi gelicek insallah..el atıcam bu org. islerine... :lol:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Öyle olmuyo işte, deniz motorları 2 tekerli sayılmaz, saymam ben :D
seni bu pazar bi yakaliimm fuarın oralarda .... bak needecem sana....bitirim zaptiyem benim.... :mrgreen: :mrgreen:
Ateş harlı olsun ama ;) yoksa bitiremezsiniz beni goley goley, valla egzostumla sağır ederim, içi bomboş 6 km den duyuluyo son gaz :)