topuz kardeş valla hırsız kafaya koyduysa çantayıda götürür
ama arkaya biraz tadilatla güzel oluyor
arka barın alt bağlantıyla arasına ufak bir aparat tamam nasılmı bizim önceki forumları incele
Yazdırılabilir Görünüm
topuz kardeş valla hırsız kafaya koyduysa çantayıda götürür
ama arkaya biraz tadilatla güzel oluyor
arka barın alt bağlantıyla arasına ufak bir aparat tamam nasılmı bizim önceki forumları incele
gomtanım parasını çıkardım gönderdiler .. önce 2 çantayı almıştım ....sonrada arka duple çantayı istedin kargoyla geldi .. saolsun yaşar gomtanımda sisi barı yapıp gönderdi(ellerine sağlık) ...şimdi ufak tefek ayarlar kaldı aşşağı dooru indirecem arka çantayı...Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
soora yine atacam fotosunu sizlerle paylaşacam... :cheesy: :cheesy:
Peki 1 soru daha, bu çantalarda kilit sistemi varmı peki, içinde eşyalarımız varken kilitleyip gönül rahatlığı ile bir yerlere bırakıp gidebilirmiyiz motoru?
kilit yok dostum ...allaha emanet... :)Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
aslanburclu;
bahsettiğiniz önceki forum sayfalarını kurcaladım. "artçı koltuğu modifiyesi" başlığı içinde GOKHAN arkadaş yapmış. artçı koltuğu modifiye edilirken.. bagaj da takmış tabii ki. güzel olmuş, ben çok beğendim. benim istediğim tam da böyle bir şey idi. demek ki oluyormuş. bakalım biz nasıl halledecez? GOKHAN dan yardım mı istesek nedir? gerçi nasıl yaptığını tarif etmiş ama.. tarifle pek arif olamayacaz gibi.. :)
http://www.regalraptor.net/forum/vie...odifiyesi.html
bide okanın forumunu incele
Bu kötü işte ya, peki buna zihni sinir procesi uydurulabilirmi, veya asma kilit taksak :shock:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
asma kilit olmasında .. bekçi tutalım maaşlı... :mrgreen: :mrgreen:
ayrıca eve tam 9 da geldim .. çantaları tam istediğim şekilde yaptım yarın fotoluucam inşallah.... şimçik tam goldfik oldu motürüm... :mrgreen:
Tamam şef, ayda 1000 ytl maaş verirsen istediğin her yerde başında beklerim valla çantaların, hatta özel şöferliğinide yaparım :D
1000 ytl mi.. çüşşşş... biz belediyemiyis be kardeşim tayfunum....şu anda kıçımısı yırtıyos o parayı kazanamıyos esnaf halimizle.... :(Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı