sıkıştırma azalıyo .. düzen bozuluyo .. ondan oluyo....
Yazdırılabilir Görünüm
sıkıştırma azalıyo .. düzen bozuluyo .. ondan oluyo....
:cheesy:
ya yaşar komutanım walla bende sana uydum motoru başladım arkadan öne doğru sökmeye çantalar cıktı artcılar cıktı
sisbarlar cıktı yavaş yavaş öne doğru gidiyom allah sonumu hayırede. olmadı sana mersin yolları gözükür abicim veya koyacam RR yi kargo sana postalıyacam :(
şimdilik arka bagaj yerini yaptırıyorum (arka çantayı üstüne koydugumuz yer) tabii çanta cıktığında da güzel bir görüntü olsun sonra artcı sırt dayanağını ve koltuğu ( tabii önce hanımın rahatını düşünmem gerekli) sonra yavaş yavaş öne doğru gelecem bakalım senin gibi 1 -2 yağmurlu günde bitirdiğin gibi bitecekmi :? nerde şimdiden 4 gün oldu.
sonra herhalde yaza doğru :mrgreen: size resimlerini gönderirim :mrgreen:
Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Arka sele döşemesi için sana cok uygun ve ucuz bir cozum getirebilirdim.Ümraniye sanayide.Benim Keeway in vnylex ini sokturup gercek deri kaplattım orda.Kapitoneli yaptırmanı oneririm.Goruntuye daha cok uyumlu ve sık olur.Ve daha da ergonomik.Standart süngerininin üstüne ek sünger koyduracaksan yeni kaplatmanda,sert bir sünger öneririm.Bende ek sünger koydurdum cunku Keeway in selesi cok rahatsız.
Aksesuarlara gelince gercekten harika olmuş.Gerci ben benim motorda ne aksesuar varsa sokuyorum.Oyle daha cok hosuma gidiyor.
locco ümraniyede yerin adı ne ustanın adı telfonu falan varmı biraz detaylı bilgi verirsen sevinirim.bende gidip bakıcam
Valla yerin ismi aklımda değil.Ama ümraniye sanayi sitesinin tam öünde bir büfe var.Onun karsısındaki sokakta zaten oralarda tek otor dosemeci de o.Adı sanırım Mehmetti ustanın.Klas oto döşeme sanırım ama yanlış da hatırlıyor olabilirim.İşçiliği gayet guzel eski motorcu zaten kendisi ufak mutevazi bir atölyesi var.Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Ben en sonunda düzelttim 8.5 kuruşu gördüm.nazar değmesin.
rolantide çalıştırdın herhalde veya hep rampa aşağı
ecevit vitesinde çok gitmiştir komtanım... :mrgreen:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
ya okanım görüyon işte regalciler kullanıcısıda ithalatcısıda bi hoş olduk sallıyan sallıyana yersen misali