Dede hayırlı olsun .. nası kullandığına ilk ben şahidim...allah kaza bela vermesin...
bi resim çekinmemeşiz telaştan... tüh yahuu...:?
Yazdırılabilir Görünüm
Dede hayırlı olsun .. nası kullandığına ilk ben şahidim...allah kaza bela vermesin...
bi resim çekinmemeşiz telaştan... tüh yahuu...:?
Hayırlı uğurlu olsun Cihat ağabey. Nice keyifli yoculuklara....
tekrar hayırlı olsun abi..
hayırlı olsun iyi günlerde kullan
acaba kaç model ve kaça aldın?? bende çok istiyorum bir dl650 ama.... :( daha zamanı var eşimi kandırma yolları arıyorum yok o makina çok büyük bizimki şöleee güzel bööleee güzel bakalım kandırabilirsem ....
Yok abi cihat abi herkesi kandırıyor. Almamış motor filan bozuntuya vermemek için sallıyo. Okan'a da bulmuş ucuza bir kayış vermiş o da yalana ortak. Daha resmi bile yok. Hani tuvalete giderken bile cep ile internete bağlı olan, GPS'i ile övünen, takada tukada resim çeken Cihat abi, yeni motorunun remini çekip photoshopla düzeltip buraya koymayacak öyle mi? Peh! Söylenti bunlar söylenti...
cihat abi hayırlı olsun
bugun telefonla sizinle görüşmüştük telefonla verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için teşekkürler
sizinle görüştükten sonra izmirdeki satıcıyı aradım butcemi çok zorlasada okleyip aldım sayılır şimdi sıra izmirde güvenilir birine ekspertiz ettirip cuma günü makinayı teslim almak için çabalıyorum
Sevgili Dostlar,
özellikle masaj yazarak sevincime ortak olan ;
Gençer
mr.quanta
kaanka
dağcı
bilgihan
Okan
carvalho
mastakilla
spydx
lunatic
müslüm baba
dostlarıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum...Ne mutluluktur ki , bu gibi sevinçleri,heyecanları paylaşabileceğimiz arkadaşlarımızın varlığı...İnsanın birşeylere sahip olması,ancak sevenleri ve bu duyguları paylaşacağı kimseler varsa güzel ve anlamlı oluyor...Çok teşekkürler sevgili dostlarım...Daha iyileri sizlerin olsun....
(Adını yazmayı unuttuğum varsa lütfen affedin)
http://img528.imageshack.us/img528/4...8078dt6.th.jpg
iş yoğunluğundan siteye pek bakamıyorum kusura bakmayın, gerçi cihat abimin motorunu fuarda kutlamıştım .
allah kaza bela vermesin, çok yakışmış maşallah....
Abi Yakindan Da Bi Görsek şu Makinayi Hafta Sonu!tekrar Hayirli Olsun Cihat Abi!
Nice Keyifli Gezilere....