peki ozaman yolun açık rüzgarın ılık olsun
tekerine taş deymesin :wink:
Yazdırılabilir Görünüm
peki ozaman yolun açık rüzgarın ılık olsun
tekerine taş deymesin :wink:
neden sapancayamı gidiyorsunAlıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
valla nihat kardeşim iyice öğren nerde ne var yer ve mekanlarla konus ı ayarlayalımki bir hafta uygun bir tarihtete hepbirlikte gideriz.Benimde canım sapancaya cok gitmek istiyor valla hem yol yapmak hemde biraz istanbulun kotu havasından kutulmak temiz hava almak için güzel bir organizsasyon bence ne diyebilirimki keske once haber verilseydi bizde birlikte katılırdıkAlıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
08-04-2007 PAZAR SAAT 10:00 BAKIRKÖY E-5 ÜZERİ BOYNER ÖNÜNDE BULUŞUYORUZ. HAREKET SAATİMİZ 10:30 İKİNCİ BULUŞMA NOKTASI MASLAK BP.. BURADA DİĞER ARKADAŞLARLA BULUŞUP PİKNİK ALANINA HAREKET EDECEĞİZ.
GİDİLECEK MEKAN DAHA ÖNCE GİTTİGİMİZ BAHÇEKÖY-VALİDE BENDİ
HERKES KENDİ YİYECEGİNİ İÇECEGİNİ GETİRİYOR.
MANGAL IZGARA TARAFIMDAN AYARLANIYOR HER ZAMANKİ GİBİ.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mangal partisine katılma şartları:
1- Göbekli kişiler mangal ziyafetinden mümkün olduğunca az yararlanacaklardır.
2- Mangaldan dolayı üstü duman kokanlara deterjan tarafımızdan tedarik edilecektir.
3- Mangal alanında soda içmek yasaktır.
4- Hanımlarınızı getiriyorsunuz ve sizler hanımlarınıza hizmet ediyorsunuz
ARKADAŞLAR BU BAŞLIĞI OKUDUNUZ DEYİLMİ YARIN İÇİN
bende geliyom hadi.elleri gorelim :cheesy: (kelebek diyenlere inat)ama kebegim ben ucarimm cicekten cicegeeeee :mrgreen:
okuduk ve geliyoruz
Valla şuan saat gece 1, motorumun önünde kocaman bir tüp kamyonu var ve sabah benden önce çıkmasını umuyorum, eğer çıkmazsa motoru çıkarmam imkansıza yakın birşey, bu kadar düşüncesiz insanoğlu olamaz ya, gelişigüzel kafalarına göre arabaları parkedip gidiyorlar, sabaha çıkışım rahat olursa, gruba maslak bp de 1 artçıyla beraber katılmayı düşünüyorum, durma göre volkiyi yada admini telefonla ararım, sabah ola hayrola artık ...
canım benim... abktın daha geç çıktı.. yine de ara.. bi şekilde bi yerlerden alırım seni...
Rehin alınmış bir sürücü ve tüp kamyonuyla gelirsem hiç şaşaırmayın :D hem yazın dalarken tüpler lazım olur volki ;)
plakası kaç... benim gönderdiim kamyon olabilir.... hihohahahahaha..... :evil: