Doğru söylüyorsun.. O kadar motor yolda tehlike arzedebilir. Bakalım Aksu başkan neye karar verecek.
Yazdırılabilir Görünüm
ankara grubuna hastayımmmm
helal olsunnn sizlere :cheesy::cheesy::cheesy:
dağılırız diyene bak. Alıp başını giden kim acaba?:cheesy::cheesy::cheesy:
Bütün gurupların sorunu bu, düzenli formasyonla başlayan sürüş belli kilometre sonra dağılmaya başlıyor, gurup lideri ve komutları takip edilmiyor, sürüş esnasında sıçramalar ve yer değiştirmeler oluyor, öndeki ile sabit mesafe boş yolda bile korunamıyor, eksik çok ve eğitim şart .........
Valla ben Raptorriders'ın bu kurallara uyacağını düşünmekteyim. Bolu için hayalimdeki grup sürüşü; nizami, kimsenin -saçma sapan motor performansını göstermek amaçlı yada nasıl usta sürücü olduğunu kanıtlamak istercesine- sollamalarda bulunmadan, güvenliği ön planda tutan, sabırlı ve keyifli bir sürüştür. Ehliyetsizlik sebebiyle sadece 2 kere grup sürüşü (?!) yapabildim. Bir tanesi motosiklet.net'in Afyon üzeri gittikleri bir gezisiydi. Ben de katıldım. Özdilek'ten çıktık 20km. iyiydi sonra millet birbirini cep telefonlarıyla zor bulabildi. Neymiş efendim birinin ki BMW imiş bizim gittiğimiz son sürati 2.vitesiyle yapıyormuş, falan filan.. O zaman aynı cc.deki BMW'cilerle gezeceksin !
Diğeri ise kısa mesafe yerel bir geziydi. Onu hiç saymıyorum resmen bir faciaydı. Her tip motor vardı. Gruptaki düşük cc.li scooterı olan bile cayır cayır solluyordu filan. Mayına basmamak için gösterilen çaba gibi sağdan soldan gelenlere dikkat edebilmek için ter dökmüştüm resmen.
Ancak RaptorRiders bu anlamda farklıdır diye ümid etmekteyim.
Sürüşümüz dağınık ama serseri sürüşü asla değil, sürüş nizami olmasada yapılan hareketler genede aklı başında oluyor, bende birkaç ayrı gurupla sürüş yaptım felaketti resmen bırrrrrr :?
Cumartesi günü Sakarya ya gidene kadar çok güzel di üstelik o dağ yollarında bile kopöalar ve grupdan dağılmalar olmadı. Sakarya dan sonra 5 motor devam ettik Karasu ve Akçakoca dan Düzce den Otoban a girdik ve Ankara dan bizi karşılamaya gelen ve o bahaneyle yol yapan arkadaşlarla buluştuğumuz benzinliğe kadar çok güzel grup olarak dağ viraj ve zor bir parkurdan geldik.
Ne olduysa ondan sonra oldu, her 10 km. de bir anlaşılmaz bir sebeple durduk, kimin ne yaptığı belli olmayan bir sürüş oldu, neden oldu grubun başında birden fazla lider olunca çorba şürüşü yaptık.
Ankara tayfası kim ne zaman Sarıalan için yola çıkacaksa, ben Ankara sayfasında takip edeceğim, oraya herkes yazsın ne zaman çıkmak istediğini, ona göre gruplar yapacağız ve öncü ile artçıyı belirleyeceğim.
Eeee istanbul hala 4 kişimi bolu tayfası olarak :?