Bursa'ya uğrayıp Seda'dan bi iskender yemiyecekmiyiz :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Bursa'ya uğrayıp Seda'dan bi iskender yemiyecekmiyiz :mrgreen:
Uğrayacaz tabi de, gecenin bi yarısı açık iskenderci nasıl bulacaz? İskender yerine işkembe'ye döner menü, ben sööliim...
Hey maşallah arkadaşlar... Buna öngezi denmez yaw. Siz resmen ''Geleneksel Raptorriders buluşması 1.5'' yapıyorsunuz :p Kıskandım walla.... Neyse hadi kazasız belasız gidip gelin inşallah :mrgreen:
açılın açılın RAPTOR RIDERS geliyooooooooooooo slogan neydi heh biri bizi durdursun yawwwwwwwwww ????? yok vazgeçtim durdurmasın yollar bizi bekler süre kısaldıkça ellerim ayaklarım kaşınmaya başladı hatta motorumun tekerlekleri bile kaşınıyor yaw :mrgreen:
alex ben Orkun'la görüştüm, numaranı ilettim. şu anda yolda ve internete giremiyor. O'nun yerine ben yazım. ilgilendiğin için teşekkür ederiz.
Orkun:
"dostum motorun sahibi ile tekrar görüştük, ancak ruhsat ile ilgili problemler varmış, bunuda ilanda bahsetmemiş. motordan vazgeçtik, bir gelişme olursa yine dönerim. ilgilendiğin için teşekkür ederim."
raptor gurume riders işbaşında :)
hatta site üyelerinde mod, süper mod , özel üye, vip....vs.. şeyler yazıyorya.. ben bülentinkinde raptor gurume rider yazmasını tavsiye edebilirim.. bu konularla o ilgilensin.. zaten ilgileniyor ya biz ismini koymuş olalım:)
Walla bülent hocam ben gelince senin şanın elinden gidecek üzgünüm.... :p:p:p
Hatta bir ara senle yemek yeme yarışmasıda yaparız 8) Maksat ortalık şenlensin. Nasıl olsa kazanan Raptorriders olacak :cheesy:
yaw kardeşim benim bişey yediğim yok
herkes ne yiyosa bende onu yiyorum
ama bunnarın gözü hep benim yediklerimde olduğu için
benim adımı çıkardılar işte :p
ne demişler adın çıkacağına canın çıksın...