arkadaşlar kıymetli fotograflar ben de fakat EMOK tan yeni geldik ,
bu akşam yükleyeceim
biraz sabır 8)
Yazdırılabilir Görünüm
arkadaşlar kıymetli fotograflar ben de fakat EMOK tan yeni geldik ,
bu akşam yükleyeceim
biraz sabır 8)
Ne diyeceğimi bilemiyorum, artık hani kabak tadı verdi farkındayım mazeretlerim ama akşam adminime mesajda yazdığım üzere 21:00 sularında evde olabildim. Ertesi sabah da dedemleri yazlığa götürmem gerekiyodu ve hazırlıkla ilgili bazı ufak tefek yardımlara ihtiyaçları olduğunu biliyodum (TV sökmek kolilemek falan gibi). Onlara da yardım etmem gerektiği için gelemedim arkadaşlar kusura bakmayın. Yani işleri toparlar, dedemleri halleder ve en geç 21.00 gibi yanınızda olurum diye planlamıştım ama 21.00'de evde olma kısmı herşeyi darmaduman etti.
Yani çok özür dilemek dışında cidden söyleyebileceğim bişey yok. Bi kısmetsizliktir gidiyor ama bir kırdım mı tam kıracağım!! Tekrar tekrar özür diliyorum, sözümü tutmamaktan ne kadar nefret ettiğimi sizler de biliyorsunuz.:(
Canın sağolsun bidaki buluşmada hasret gideririz gelebilirsen :):):) sen canını sıkma
ohhhh tayfun olsada yesek canımı çektirdin şimdi bakkkk:):):):)
harbidende kabak tadı verdin haa Serhat
ağzımızdaki bu tadı değiştirmek için
(Karaköy Güllüoğlundan alınmış) Sütlü Nuriye, Fıstıklı baklava, Fıstıklı Sarma
getirmen şart oldu artık...
istersen ilk önce biz ikimiz buluşalım hee???
hani işyerlerimiz yakın ya ondan yaneee
kötü bi niyetim yok walla :p:p:p
Bülent sende tatlıyı duymasan internete bile giriceğin yoktu...
Ordan bile kokuyu alıyorsun maşallah...
yok bea ne tatlısı Serhatı özlemiştim ben sadece
bu arada Serhat şu sarı saçlı, gözlüklü çocuktu değilmi??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
ya tayfun bu sıcakta ne işiniz var sütlü nuriyeyle baklavayla... dondurma ısmarlıyım ben raptor riders'a bi sonraki buluşmada!! kuduracaksınız valla bu sıcakta!!
bülentim sana da parantez içinde yuhaaaa demek istiyorum!! biz bi ara görüşelim gün içinde gerçekten ama dondurmadan fazlası işlemezzzz :)
Dondurmada uyar ama bu kadar adamın altından nasıl kalkacan pekim :p