oy oy oy!!! bide o prensleri gelirken görsem:mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
13-EİLEİTHYİA (KARŞI YAKAYA GEÇEBİLİRSE)
aşkolsun rezil olduk cümle aleme, 2 gündür çok dengesiz kullanıyorum, gribal gibimi oldum o mu etkiledi bilemiyorum böle sanki gözüm kapalı titanicin güvertesinde uçuyorum, gözümü bi açıyorum minibüs beni sıkıştırıyo ondan kaçarken başka şeyler ezmek istiyo falan. 2 gündür kabus yaşıyorum yani :) kendimi iyi hissedersen gelirim cuma günü, gelirim ama dönebilirmiyim bilmiyorum kgs de yok daha :D
çok geçmiş olsun bu toplantıda sizide aramızda görmek isteriz gerçi bu toplantıdanda üstün kardeşlerimiz 9 yıl kutlaması ben bile okadar yogun oldugum halde müdürün peşinde koşmaya başladım cuma mesaiye kalmıyım diye bu arada size öyle veya böyle kgs şart ama bu ehliyet almak kadar zor bir iş degil gidiyorsunuz ziraat bankasına 10 dakika içinde veriyorlar kgs yani sorun yapmaya degmez zaten bir kere aramıza katılırsanız niye ben bu kgs olayını daha önce bana işlemedinz diye bize sitem edersiniz bekliyoruz saygılar
geçirmiş olduğunuz 9 mutlu yılıın üzerine , nice mutlu ve güzel yıllar dilerim. Tebrikler
gelmek çok isterim, nice 9 seneler dilerim.
Hmm. evet bazı şeyler anlatılmaz yaşanır, 2 günde bu motor üstünde yaşadıımı bi ben bide allah biler :( Gelmeye çalışıcam ama :mrgreen: