o modifiye hiç yapılmadı böyle bir şey hiç olmadı :DAlıntı:
madasret Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
o modifiye hiç yapılmadı böyle bir şey hiç olmadı :DAlıntı:
madasret Nickli Üyeden Alıntı
o olay tam bi geyikten ibaretti... 180 km görmeler felan.. soorada zincir koptu motoru sattım felan kapandıydı konu....motorun beygiri yetmeyince dişliyle oynasan ne fayda ...öyle değilmi kaldera abiciim...Alıntı:
kaldera Nickli Üyeden Alıntı
Benim motorla yapabildiği son hız -ki gaz kolu dayanmıştı-115 km/saat.
Sonuçta 250 cc olarak beklentilerimi karşıladı ve daha fazlasını beklemiyorum artık...
yok aslında geyik falan değildide..sonradan geyiğe döndü,döndürüldü..Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
neyse tekrar aynı konuyu hortlatmayalım :D
ama netice itibari ile en uygun zincir kombinasyonu üzerinde mevcut zaten..kurcalamaya gerek yok..
arkadaşlar slm,, Bende yeni bir regal ciyim. Motorumu temiz ve iyi kullanmış bir regalci den aldım. rodaj süresinde motor bende olmadğı için bişey diyemiyeceğim ama şunu söylim... 4. viteste 135 i görüyorum ve 5. vitese attığımda hiç kasmadan bağırmadan rahat bir şekilde 140 da ibre sabit olarak gidiyorum.. belki benim şansımdır bu :)
bende fazla kasmadan 125 gördüm ama gitse gitse 130 gider en fazla , ayrıca yüksek devirde cok titreşim oluyo ayağı uyusuyo insanın resmen , alette acaip acaip zırıltılar yapıyo. Hiç zevkli değil. En güzeli 100 ü geçmeden babalar gibi gidiyosun . Gerçi benim egzostlar açık olduğundan seste cok oluyo yüksek hızda ondanda hoşlanmıyorum.
Bir başka yerdeki yazımı aynen alıntı yaptım yardımcı olması dileğimle!!
Titreşim ilginç bir konudur bu motorlarda!
motorumun tarihçesinden şöyle biraz mırıldanıyım :D
ilk 500 km titreşim iğrenç ve ben erkekliğimden olacağımı düşünmüştüm :D
500 ila 1500 km arası biraz açılır gibi oldu ama 80 i geçince erkekliğimi tehlikede yine hissediyordum :D
1500 ila 3000 arasıtitreşim sınırı 80 km den 90 km ye çıktı.
3000 ila 5000 km arası 105 ile 110 km ye kadar rahat çıkar oldu.
5000 ila 7000 km arası 120 km ye kadar titreşim rahatsız etmemeye başladı.
Bu km lerde özellikle 3000 km den sonra defalarca 140 km yi gördüm tabii biraz sallamalarda.
Düz yollardada 135 km yi rahatlıkla görmekteyim.
ancak şunu belirtmeliğim bu motorlar hız motorları deildir benim genellikle kullandığım ortalama km 80 km dir.
Diğer bir yandan 7000 km yi geçtikten sonra motor deişmeye başlıyor.
Mesela şuan ben 13500 kmdeyim bazen yolda giderken 70-80 gibi gittiğimi zannederken gözüm ibreye takıldığında 130 km de gittiğimi farkediyor oluyorum.
Lafı şuraya getireceğim motor öle bir açıldıki ilk günlerdeki titreşim yok oldu gibi %10 lara düştü diyebilirim.
Asıl şimdi tat vermeye başladı diyebilirim. Sıfırdan 130 km ye okadar rahat ve hızlı çıkabiliyorki ve daha gitmek istiyor zorlarsam düz yolda çok daha rahat 140 km yi görebiliyor ancak 130 ile 140 km arası biraz titreşim kendini hissettirir gibi oluyor.
-------------- ____ --------------
Bunun dışındada bir konuyada dikkat çekmek istiyorum.
Infiniti Dreams olan nihat kardeşim bilir biz geçmişte bir kamplı kastro gezisi yapmıştık 7-8 regal vardı sanırım.
Yolda dönerken paralı otabanın bir bağlantı yoluydu sanırım yaklaşık 3-5 km lik 3 şeritli bomboş bir yoldu.
İçlerimizden birisi bizleri gaza getirdi ve kapışalım dedi. :D Bizde tamam dedik çünkü herşey uygundu.
Yanyana dizilip aynı anda kalktık ve uzamaya başladık ilginç birşey oldu daha doğrusu o an hepimiz farkettik :)
Benim motorum hızlanırken ve maximum hızlara çıktıktan sonra açık ara fark atarak arkada kalan gruptan kopmaya başladı.
Tabii ilerde durup bunasıl olur diye biraz sorguladık ve tekrar bir kapışma yaptık ve benim motor yine en önde açık ara ile farkı koyuyor ve mesafe alındıkça nedeyse arka grup kaybolacak gibi oluyor. Hatta birkaçkez gruba avans verdim ve arkalarından yetişip yine geçtim aldım gittim başıma :lol:
Tabii herkes deli oldu bu ne ya falan demeye başladı bende şaşırdım.
Tabi arkadaşlarım benim yanımda full takım anahtar ve yedek parçalarla dolaşan biri olduğumu ve bir çok ayarlamalardan tutta arza tespitleri yapan amatör ama aynı zamanda meraklı bir zat olduğumu bildikleri için, benim motoruma bişiler yaptığımı bişileri deiştirdiğimi sölediler.
Aslında ben motorun bu şekilde gitmesi için yani açık ara diğerlerinden fark atarak gitmesi için bişi yapmamıştım.
Daha sonraları düşündüğümde Özel bir motorsiklet tamircisi olan arkadaşımın dükkanında motoruma yağ deiştirirken bir katkı maddesi önermişti motorun daha rahat çalışmasını sağlar diye ve bir tane alıp eklemiştik. 5000 km lerde idi ozaman ben biraz motorumun rahat çalışmadığından bahsetmiştim oda bunun motorumu onun tabiriyle manyak yapacağını söylemişti. Ancak bu katkı maddesi arabalarda yıpranmış motorlara kullanılan ve bir kez kullanıldığında da motorun iç aksamını yapışarak saran kalıcı bir madde olduğunu söylemişti bunu kimsede bilmez motor için diye bazı laflar etmişti.
Neyse ben motorun bukadar açıkara ile gitmesini o katkı maddesine bağladım.
Daha sonraları eski regalci dostlarımla geçen sene motorsiklet net'in bir toplantısında bu konu gündeme geldi ve üzerine biraz sohbet ettik yani dostlarım bana sordular o nasıl oldu neden senin motor diğerlerinden hızlı gider diye? Bende orada 1-2 yağ deişim öncesindeki yağ deişimimde böle birşeyin motora arkadaşım tarafından eklendiğini hatırladığımı söyledim.
Orada bulunan kaldera abimizde katkı maddesinin etki unsuru olamayacağını beni meleterek dinleten teknik ve bilimsel bir açıklama ile ortaya döktü. Özetle o farkın aynı seri üretim olan üretimlerdeki milimetrik farklardan olabileceği ihtimalini öne sürdü.
Öte yandan benim motorun koyduğu fark milimetrik bir fark falan deildi metremelik bir farktı :lol:
Neyse sadete geleğim ben ikna oldum kaldera abimin beni meleten o açıklamasına yani hayranlıktan kendimden geçiren açıklamasına!!
Ama o metremelik fark bir muamma olarak kaldı ve bir tanı konulamadı.
Birara aklıma gelmiştiki o farka bir etken vardı bu belki kamptan ayrılırken korkunç bir yaz yağmuru daha doğrusu kasırgasından dolayı dönüş yolundaki patika yolda yaklaşık 1.5 metrelik elciklere kadar daldığım ve çıktığım su olabilir diye düşünmüştüm.
Ancak bu tezimde bir akşam ali ustanın dükkanını kapatarak karşıya beraber iki regal geçmiştik Altunizade çamlıca tüneline yaklaşırken ali abi bastı beni gaza geçirerek uzadı hızlandı fark attı ve boş olan yoldada tam gaz gitmeye başladı tabii o sıra tam zamanı dedim bende kapattım ali usta 25-30 metre ilerimde max. hızını tam almış olarak ilerliyordu ve ben sonradan sonradan hızlandım o sıra fark yaklaşık olarak 40-50 metre olmuştu neyse o tünelin uzunluğunu bilen iyi bilir tünelden çıktığımız noktada ali ustayı geçmiştim ve yaklaşık 10 metrede önündeydim :lol: Dolayısıyla o tezimde çürümüş oldu muamma devam etmekte hala :cry:
Ama hep o katkı maddesi aklımın bir köşesini kurcalamaktadır şuan!!
makgayvırım kardeşim.. katkı maddesinin çok faydası olacağını zannetmiyorum... olay sadece senin motorunun iyi rodaj ve tesadüfi olarak ta olsa ateşlemeve karbüratör ayarlarının tam olmasından kaynaklandığını düşünüyorum...birde arka çanta veya ön cam varmı bilmiyorum ama bunlarda sürat açısından çok etkili şeyler...
mesela ben 3 lü çanta kombinasyonu uyguladıktan soora motorumla bi daha eski süratlerime ulaşamadım... sadece bi ordu gezimizde tünelin içinde motorun üzerine yatmak koşuluyla kısa süreli 140 gördüm ve radyatör patladı ve fan ayakları kırıldı .... (nası bi vibrasyon olduğunu düşün)
bu aralarsa motorum 4, viteste 120 ve 5, viteste 110 u geçmiyor...artık üzerinede düşmüyorum zaten....en güzel sürat 90 km ...
Dostum bende 3 çanta kombinasyonu var cam yok yine önde önü geniş tutan iki adet sis farı var banamısın demiyor. Tabiki hız önemli deil ben genellikle 80 i geçmem.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Macgyver'ın artistlik yaptığına bakmayın siz. O gün ben de oradaydım ama kalkış yarışlarına katılmadım. Ne işim olur bu serserilerle... :)
Hem katılmış olsam "söyle geçtim, böyle ezdim" diye havalanamazdı şimdi :)