-
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
[smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif]
[smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif]
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
-
maşşallah kız.... bak ramazan bereketiyle gelir derler... çok güzel görünüyo burdan makine... artık bi tur verirsin çanakkale yolunda...
-
evet dimi çok güzel görünüyo....:)
ayıp ettin ne zaman istersen ... senin canavarın yanında biraz ufak kaçar ama ...
-
Örtmenim dün gece saat 12 den soora öörendim motorunuzun yapıldığını..
Yaşar baba msn den resimlerini attı ..
valla bizim evde bi sevinç yaşandı... bizim hatunda çok sevindi bu işe....
yavv ne güzel bi site olmuşuz..
derdimiz dertlerimiz..
sevincimiz sevinçlerimiz olmuşş... allah bozmasın....
hayırlı olsun örtmenim... allah bundan soora sizlere kaza ,arıza, gam keder göstermesin...
YAŞAR BABA BÜYÜKSÜÜÜÜNN.....
-
AMİNNNNNNNNN
OKAN"CIĞIM Sahiden nazar değcek diye korkuyorum ...
senin hatun ,benim kardeşim elbette sevinir benim mutlu olduğum şeye saolsun ...
yaşar komtanımı aradım dün; ama kelimeler çıkamadı ağzımdan, teşekkür edemedim nasıl edilirki ,hiç karşılıksız kim kime yardım ediyo artık ,
bak sitemizde herkes birbirine koşuyo,speedy ozzy nin motoruyla haşır neşir,komtanım benim motorla, "şurdayız "deniyo herkes orda ,motorlu motorsuz ,fazer"i suzuki"si,REGALİ farketmiyo ...
ALLAH BOZMASINNNNNNNN
-
puuu maşallah diyelim nazar değmesin.
İnci Öğretmenim hayırlı uğurlu olsun çok sevindim :love:
Yaşar komtanımında eline sağlık yaza bende istiyorum aynısından komtanım şimdiden duyrulur
-
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.... :love:
valla çok iyi olur senle gezeriz bol bol [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] :P :x ...yani ikimiz [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] , :P başka kimse olmadan [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] , :P bayan bayana, [smilie=redcolorz3_pdt_01.gif] :P
-
Aynı fikirdeyim aliyim şu ehliyetide yaza gezeriz tabi bol bol 8)
-
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
;) ;) ;) ;) ;)
-
Kubilay modum ,bu gidişle önümüzdeki yaza , makinayı kaptırıp yaya kalacakmışsın gibime geliyor.