Amin allah hiçbirimize kaza bela vermesin. Bakalım ben motorumu teslim alınca nasıl duygular içinde olucam. Şimdiden yerimde duramıyorum, aksi gibi günlerde hiç geçmek bilmiyor :) 8)
Yazdırılabilir Görünüm
250 spyder icin guncel bilgi...
motosikletcim den 250 spyder alacak arkadslara yeni bilgi arkadslar demin aradaım konustum.. bu cuma gemi gelecekmis islemler yetisirse 3 er 3 er teslim alıcakmıs motorsikletcim... buyuk ihtimalle artık allahtan bir kaza bela cıkmazsa pazartesinden itibaren dagıtıma 3er 3er baslanacakmıs...
sonunda arkadaslar bu hesaba göre 3 er 3er dağıtılacak ve 11.kişiysem haftaya perşembe kavuşuyorum ha sonunda.allah hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin o kadar bekledik ama değecek
Hepinize hayırlı olsun arkadaslar ... kazasız surusler ...
arkadslar spyderlarımız cuma gunu ıtıbarıyle turkıye ıl sınırlaırna gımıs bulunuyor motosıkletcım yuksel beyden bekledıgım telefon sonunda geldı pazartesı gelıp odemenı yapabılırısn dedı:D hayırlısıyla plaka rughsat ıslemlerı dahıl ınsallah en gec persembeye motoruma kavusurum dıye tahmın edıyorum ......:cheesy::cheesy::cheesy:
Hayırlısı olsun allah kaza bela vermesin.8)
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::c heesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::che esy::cheesy::cheesy::cheesy:
Arkadaşlar dünden beri motorsikletçim yüksel beyden motorunu teslim alan hiç olmadımı. Artık çok sabırsızlanıyorum olduysa lütfen payşasın.
Teşekkürler
olamadı ahftasonu baskına gideriz .dükkanı boşaltırız