isterse 40 firma getirsin daha iyi değilmi ?ayrıca çinlilerde her hangi bir sorun yok.talep olursa verirlerAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bizim açımızdan tekel olmaz fenamı :P
Yazdırılabilir Görünüm
isterse 40 firma getirsin daha iyi değilmi ?ayrıca çinlilerde her hangi bir sorun yok.talep olursa verirlerAlıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
bizim açımızdan tekel olmaz fenamı :P
satış politikası, serbest piyasa ekonomisi gibi terimlere saygım var sevgili uğur abi... ama bu başka bi şey.. bu nerdeyse sadece bizim ülkemize has bi politika... köşe dönme politikası gibi... her servisten alınan egzost fiyatlarının farklı olması gibi bi şey...örneğin her servisin castrol ve ya bp ve ya şu bu marka yağları kullandığını idda edip açık yağ kullanması gibi bi şey aslında derdimiz... ülkemizin deliler gibi vergi almasıyla ilgili... ve servis ve distrübütörlerin bunu bahane ederek her parçaya 1'e 100 koymasıyla ilgili bişey... bi kontrol mekanizmasının olmamsıyla ilgili... eğer bizler doğru şekilde tepkilerimizi dile getirebilirsek bi değişimi başlata biliriz belki... bu biraz umut işi... sizin gibi daha eski ve büyüklerden destek alabilme işi...
Bence Çin'le , Hindistanla uğraşacağımıza direk Sarıkayalar'ı e-mail bombardımanına tutalım. Standart bir mektup kaleme alalım, her üye bireysel olarak kendi ismiyle atsın. Kanaatim daha etkili olabileceğidir.
Bizim işimiz ÇİN değil abi emperyalistin önde gideni para olsun onlar için bizim onlara mektup e-mail bırakın bunlara elçi bile yollasak adamlar onunda kopyasını yaparlar.İş bizim TC.deki zatı muhterem anabayiler.Yaygara felanda değil yaptığımız satış politikasıymış değil bunların politikası batsın bende otomotiv sektöründe çalışıtım neyin ne olduğunu ben çok iyi biliyorum.Hele hele çin gibi işçiliğin ucuz olduğu bi ülkede hayli hayli ucuzdur.İsteyen istediği yorumu yapsın yedek parça olayı çok pahalı...
İşin acı tarafı da bu.Bunun bize çinli değil kendi insanımız yapıyor.Çinli zaten doğrultmuş ekonomiyi.Bizimkiler üreticidende fazla kazanma peşinde.
Bu hep böyle olmuştur zaten, örneğin alman otomobil devlerinden biri lüks bir otomobili almanyada 40 milyara satar, ama aynı otomobil türkiyede 80 milyara satılır, almanya alınteriyle bu arabayı yaparak kazanır, bizim devletimizde suya sabuna dokunmadan istihdam yaratmadan aynı parayı kazanır, olay bu kadar vahim yani.
ulaa .. zaptiyem.. bazen varya çok dooru konuşuyon.. playback mi yapıyon yoksam...tam kitabın ortasından konuşmuşun valla... öpüjeemm.. bi kere öpüjeemm.. :P :P :P :shock: :) :| :) :lol: :D :mrgreen: :scared:
ya güzel kardeşler almazsınız olay biter niye aldınız madem aldınız binin tepe tepe ammaaaaaa almasaydık o çinli dediklerimiz yüce önder atamızın dediği gibi geldikleri gibi giderlerdiiiii
gerçek cruiser görünümü,bol ve ucuz yedek parça vaadi,ilerleyen zamanlarda yerli üretime geçileceği yalanı,motosiklet forumlarında kullananların hakkında belirttiği olumlu görüşler,1 yıldan beri geleceğine dair bitmek tükenmek bilmeyen spekülasyonlara sahip üst modeller...
neticesinde ben kızımdan memnunum,fakat kızımı ithal edenler köy kurnazı çıktılar...alayımızı alenen dolandırmaya çalışıyorlar...ne bir tv ne de bir yazılı basın reklamı...bu makina bu kadar tutulduysa ve sattıysa bu tilkiler bunu bizlere borçlular,ve karşılığında tek istediğimiz bizi söğüşlemeye çalışmalarından vaz geçmeleri...bu makinalar toplu halde 2.ele düşerse ve öteden beri bilinen kullanıcıları ilgili yerlerde aslında yaşananların ne olduğunu dile getirmeye başlarsa olacaklardan korkmalı bu fırsatçılar...
dediğim gibi tek bir kişinin elinden gelen çabayı göstermesi sonucu hala daha kopmuş değilim ben kızımdan,yatsın kalksınlar ali usta'ya dua etsinler...akıllarını başlarına almazlarsa tek bir motor dahi satamayacak hale gelecekler...su akarken küpü doldurmaya çalışmak yerine suyun önüne bent kurmayı düşünmeliler artık...
ya hakkımız olanı alacağız ya da bu mesnetsiz ve sömürmeye odaklı zihniyet neticesinde uğur-mondial,jinlun,monero gibi şikayetten geçilmeyen markalardan biri olacak rr,ve bu söğüşleyiciler böyle bir markanın distribütörü olarak anılacaklar...
son olarak daha önce de belirttiğim gibi,bu gelişmelere karşı durmaya kalkanlar yanlış anlaşılmaya da mahkumdurlar...inatla anlamak istemeseler de nihai sonuç bu olacaktır...
arkadaşalr daha öncede dedim gerekirse çince yazalım.en azından ortak bir mektup u sarıkayalara yollamalıyız.yaw bu işte öncülük edecek kalemi kuvvetii yokmu?