atila abinin acil işinin çıkıp telaşla arabayla uzaklaştığını düşünemiyorum :p
sahibinden.com da görürüz artık uygun fiyatlı kask koruma vs.:p
şaka bi yana araba iyi fikirmiş yaa8)
Yazdırılabilir Görünüm
c.tesi çalışıyorum ama izin alabilrsem gelmeyi düşünüyorum, kaskları benim arabaya atabiliriz. belki ben de bi stand açarım :)
oo arabalar belki 2 olcak :D takipteyim son güne kadar bende belki motorla gelirim böyle olursa :D gaza geldim walla :D
sanırım kask var motor yok sende.. kaskınıda getirirsin 350liklerden birisi seni artçı alır fuar sonrası gezi olursa motorla katılmış olursun sende :D
iii araba olması ii olacak sanırım...İnş hava da güzel olur da fuardan sonra güzel bi gezmiş oluruz
Cemreler 2012
Tüm dünya ile birlikte son on yılların en soğuk günlerini yaşayan ülkemize, yüzyıllardır izlenen doğal takvimden müjde var.
Baharın gelişinin müjdecisi kabul edilen ‘cemre’ler, 20 Şubat Pazartesi başlıyor. Türkiye bu haftayı da aralıklarla kar yağışıyla geçirecek. Ancak 20 Şubat’ta havaya düşecek olan ilk cemreyle birlikte doğanın uyanışına tanıklık edeceğiz. Şubatın 27’sinde suya ve Mart’ın 5’inde ise toprağa düşecek cemrelerle hava su ve toprak ısınacak
Havaforum.com
bu cemre dediğimiz şey erzuruma nisan ayının ortalarında geliyor :D:D:D:D
Bande Varım Yaw :)
Beşiktaş Bölgesinden Gelme Planım...
Yalnız Bu Davetiye Ve Bilet Konusunda Nasıl Bir Politika İzleniyor Ufak Bir Bilgi Rica Ediyorum Saygılarımla.
Selamlar 3 Martta Fuar İçin Beşiktaş Bölgesinde Buluşacak Olanlar Kimler Abilerim Kardeşlerim ? Tahmini O Bölgeden Hareket Edecek Kaç Kişi Oluruz Acaba ?
araba işi noldu araba :mrgreen:
kendimi nazlı gelin gibi hissettim :p
beşiktaştan katılacam bende ekibe
8)