ohoooo buraya üye olur olmaz açtığım ilk konu yeniden canlandı valla haklısın celil abi iyiki daha az yakıcak hesabı 150 lık almamışım yahu bu nekadar yakıoki zaten :)
Yazdırılabilir Görünüm
ohoooo buraya üye olur olmaz açtığım ilk konu yeniden canlandı valla haklısın celil abi iyiki daha az yakıcak hesabı 150 lık almamışım yahu bu nekadar yakıoki zaten :)
Bugün kuba superlight 150'yi görmeye gittim motorun görünüşü harika ötesi ..mat siyah .keeway superlight'ın kuba tarafından geliştirilmiş hali..ne diyosunuz rr 150 ve superlight ikiside çin malı katagorisinde karşı karşıya geldiğinde hangisi daha kalitelidir??
kesinlikle tartışmasız REGAL RAPTOR çinli başka makinaya bulaşma 8)
söylediğin makinanın 250 cc si iyidir ama piyasası yok o makinalar keeway olarak piyasada tutunamadı piyadan çekildi bu sene kuba makinanın distribütörlüğünü aldı satmaya çalışıyor gelecegi bence yok 8)
hmm anladım...bu hafta içi gidip birde rr'ye bakayımm ..inşallah fazla çile çekmeden aradığım motoru bulurum:)başka model tavsiyeleriniz varsa önerilerinizi bekliyorum..bütçem:4500-5000 civarında:)
arkadaşlar herkese merhaba..
geçen hafta itibari ile bende regal raptor kullanıcıları arasına dahil oldum..
ikinci el 150'lilik aldım, ve gayet memnunum..
ilk chopperım olduğu için galiba , motora aşık oldum..
Merhaba Kürşat Aramıza hoş geldin :D
yeni makinan hayırlı olsun Allah Kazasız Belasız keyinle binmek nasip etsin nazar8)
çok teşekkür ederim..
amin hepimize inşalah..
celil kardeş.. dakika bir gol bir ,,:)bişey danışsam..
benim motorla uzun yola (uzun derken kocaeli-bolu max:250 km) gidilebilir mi..?
hiç giden var mı bildiğin..?
evet..motoru daha tanıma aşamasındayım zaten..fakat yavaş gitmekte bana başka bi zevk veriyor..motora bindiğimin farkına varıyorum..
bakımlarını ellerimle yaptırdıktan sonra bi deneme yoluna çıkmak nasip olur inşalah..
bence önce daha kısa yollarda denemeler yap sonra uzun km yollara çıkarsın daha keyifli olur 8)