ALLAHTAN Bİ MANİ ÇIKMAZİSE ORDAYIM ADMİNİM BENI VE EŞİMİDE YAZ
Yazdırılabilir Görünüm
ALLAHTAN Bİ MANİ ÇIKMAZİSE ORDAYIM ADMİNİM BENI VE EŞİMİDE YAZ
gökhan abi ekledim sizide listeye :cheesy: :cheesy:
alper
ben biraz uzak kaldım forumdan geç de olsa bu topikten dolayı seni kutluyorum dostum
vefat edenlere allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum.
gözüm kulagım yüreğim sizlerle olacak inanın.
içimden " yazın benide (+1) " diyesim geliyor ama araya yollar mesafeler giriyor
benide yazın kino babayla beraber ... fikren yanınızdayız bunu bilin yeter.. çok arkadaşımı kaybettim bu uğurda...
sizlerin duygularınızın bizimle olduğunu
o gün yüreklerinizin burda olacağını adım gibi biliyorum dostlarım
destekleriniz için çok teşekkür ederiz
umarım o gün ses getircek bişeyler olur
başka canlar gitmesin artık yüreklerimiz yanmasın
Alper bizler uzaklarda gönlümüz sizinle olacak Pazar günü. Allah rahmet eylesin arkadaşlarımıza. Biliyorsun beraber çok etkinliklere katıldık, en hızlısı da Darülaceze idi. Arkadaşlar çok dikkatli olalım kimseyi üzmeyelim. Allaha emanet olun.
alper_tim kesinlikle tüm derin duygularımız,yüreklerimiz sizinle beraber olacak. inşallah bu tür organizasyonlar amacına ulaşarak trafikteki diğer araçların bizler için daha dikkatli olması için bir araç olur.
Valla trafikteki sunta ve kalastan imal edilmiş gebertseniz zevk alacağınız insan bozmalarının bizi hiçbir zaman dikkate alacaklarını zannetmiyorum, içimde en ufak bir ümit bile yok, son nefesimize kadar bu öküzlerle köşe kapmaca oynayarak motor kullanıcaz, allah hepimizin sonunu hayır etsin.
ne gocum senin 4 tekerde motor sınıfından sür ula üzerlerine işte okorkuyla bida bize dalaşmazlar ( ama bizde trafik kurallarına ben dahil tam uysak bizede kimse bulaşmaz) :evil:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Ben taksicilere ayarım valla, bunlar dini imanı kuralı edebi adabı yok ya :twisted: