Olay buluşma muhabbetinden kavgaya dönüverdi resmen bea, cuma akşamı gelirken taş sopa biber gazı falanda getiriyim ben, gecemiz renkli geçsin dimi, n çokta mor renk :P :P :P
Yazdırılabilir Görünüm
Olay buluşma muhabbetinden kavgaya dönüverdi resmen bea, cuma akşamı gelirken taş sopa biber gazı falanda getiriyim ben, gecemiz renkli geçsin dimi, n çokta mor renk :P :P :P
tabi emanetsiz kavga olmaz :D senin dediklerin+döner bıçagı+kasatura+bayanların kullanması için elektrik soku veren cihazlar.Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
ben kepçeyle gelsem bu elektrik şoku verenler bana yetmez :mrgreen: ... ALLA ALLA noluyos yaa iç savaş mı çıkıcak yarın akşam :? :(Alıntı:
madend Nickli Üyeden Alıntı
88 mm top, 20 lik havan, 120 lik çekili öbüs, lav silahı, bazuka falanda alıyım marketten ben :P
Hocam motorunuzu teslimaldınız herhalde bi aksilikyoktur inşallah
Hocadan ses yok :)
televizyonmu seyrediyo yoksam
Öğrencilerine sopa çekiyodur, akşam idmanı yani nihahahaha :evil:
İnci örtmenim yapmaz öle bişi.Sopa bizim zamanımızdavardı baya hatta babam bizim okulda müdürmuavini idi her olayda en önde beni sopalardı bizde az yaramaz değildik hani :twisted:
yaww örtmenim yok galba... ben durumuşöölee özetliim.. biss inci örtmenin motorunun teslim alınışını gıyabında kutliicesss.. hatta temsili bi kutlama olcek... şöölee ki; hepimiss örtmenim motorunu almış da biz de çok beğenmişiss gibin yapıcasss... sona yeni modifiye durumları üstüne yine temsili bi sohbet, hayırlı olsun dilekleri falan... sona aman yawaşş git, tikkat et gibin uyarılar ve daalış... aslında prova niteliğinde bi buluşma olcak bu.. inşallah haftaya gerçeğini yapabilirisss... Mevlamdan umut kesmemek gerek... :mrgreen: