en azından bi adım daha attık..
Yazdırılabilir Görünüm
en azından bi adım daha attık..
Hacilar istden golunullu cikarsa ben yaptiririm gibisinden
Bendeki kalibi verebilirim
varsa tanıdığın sende fiyat al bende fiyat alayım
kalıp dediğin ne senin?
engin kalıp dediğimiz tişort ün üzerine basılacak baskının önce her renk için ayrı ayrı kalıbı çıkarılması gerekli ve her kalıp ortalama 100 tl gibi tutuyor
yazın yapılan tişort leri ağa yer ayarlayıp baskı kalıbını çıkarttırıp tişortleri yaptırmıştı kalıp şu an ağa da ama çok uğraşmıştı tekrar aynı sıkıntıya girecegini sanmam 8)
abi ben bir fiyat alayım o halde maile bakamadım daha şimdi çıkcam zaten biraz işler var
ben fiyatları aldıktan sonra kalıpları isterim olmazsa...
Selamlar,
Meslek satınalma olunca böyle oluyor demek. İzmir'de fabrikanın reklam ve baskı işlerini yapan bir kaç firma var. Onlardan teklif istedim. Ancak kalıbı sordular. Hazır mı değil mi bilemedikleri için fiyat veremediler :) Bende ''size tişörte basılacak resmi .jpg olarak göndereyim. ona göre fiyat verin'' dedim. Haber bekliyorum.
Merhaba fatih senin mesleki avantajların çok avantajlar sağlayabilir işallah güzel fiyalar gelir
fiyatları kalık yok ve kalıp var olarak ki çeşit versinlar birde önemli olan en az kaç tane sipariş vermek gerekiyor onu söylesinler V yaka ve yuvarlak yaka seçeneği olabiliyormu onuda soralım uygun bir rakam olursa yaptırabiliriz kolay gelsin 8)
Hadi bakalım fatih hallet bu işi :D
Gelen ilk teklifi C/P yapıyorum.
Fatih bey teklif isteminiz için teşekkür ederiz. Şartlar aşağıda yazıldığı gibidir.
1) %100 pamuklu,
2) 250 yıkamada solmazlık garantisi,
3) 200 yıkama baskı garantisi,
4) V ve Polo yaka seçeneği,
5) Kırmızı, Siyah ve Beyaz olarak 3 renk seçeneği
6) S, M, L, XL, XXL beden ölçüleri ile
En az 500 adet tişörtün birim fiyatı 17 TL'dir.
Şartnameler:
1) Fiyatlarımıza KDV dahil değildir.
2) Sevkiyat adresinize yapılacak olup, ücreti alıcıya aittir.
3) Vademiz 60 gündür.
4) Fiyat teklifi 15 gün geçerlidir.
5) Firmamız istenen ürün/hizmetin sayısında ki değişikliklerde fiyat değişikliği yapma yetkisine haizdir.
Siparişlerinizi bekler, iyi çalışmalar dileriz.
Bakalım diğer firma ne kadar fiyat verecek...
Edit: Bu fiyat KALIPSIZ olanı. Yazmayı unutmuşum :) Kalıbı verdiğimizde fiyat aralığı 12-15 arasında olacak gibi görünüyor.
Ilk olara fiyat iyi ama 500 min. Cok bozden tas catlasin 50 adet siparid cikar.
Son olara kalip bende var