Aynen Krom boya.
görüntü mükemmele yakın oldu. bugun nalburda işim vardı gittiğimde gördüm ve hemen aldım, krom kaplama gibi duruyor 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Erkan ne yaptın sen abi, eline sağlık çok uğraştın.Çok ciddiyim bi hesap numarası gönder bana bari maliyetini karşılayayım.Çok güzel olmuşlar. :D
illaki ama denemek lazım(hatta güzel bir fikir verdin arkadaşın motorunun egzozuna uygulayayım bakalım ne kadar dayanacak:p)
Son haftalarının klasik lafını söylüyorum OLMM BAGG GETTTT :p:p
Odeğilde boyaya 2. katı attım tam kurumak üzereyken salağın biri yerini değiştirirken parmak izi yapmış :( kopmle silip tekrardan boya atmak zorunda kaldım. ama değdi.:cheesy:
Erkan çok güzel olmuş abi eline sağlık yaa, orjinal parça üretimine mi geçsen sen ne yapsan? :) Gerçekten çok beğendim, eline sağlık tekrar.
olabilir aslında:mrgreen::mrgreen:
Şaka bir yana Allaha şükür elimden her iş geliyor:mrgreen: yapabileeğim ne varsa önce araştırıyorum sonrada uygun bir şekilde elimdeki imkanlarla hallediyorum. bu konuda biraz çinlilere çekmişim galiba çok fena taklit yapıyorum:p:p:p
Adamın meslek "serbest hızır" yetişiyor heryere :) Önce bizim Murat'a şimdi bana sağolsun :)