yaavvv .. inci örtmenimin motoruna ne yapıldı.... biz bilmiyos valla....bi açıklama bekliyoss.... :?
Yazdırılabilir Görünüm
yaavvv .. inci örtmenimin motoruna ne yapıldı.... biz bilmiyos valla....bi açıklama bekliyoss.... :?
200 cc motor takıldı :cheesy:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
baba sen ne diyon yaww... yahu -af buyur ama- ayıp etmişsin... istanbula geliyosunda bi haber etmiyosun... hemmen bi toparlanma çekelim yahu... sana bi çay ısmarlayalım... güssel sohbetinden feyz alalım... eğer hala buralardaysan yarın akşama bi program yapalım... :roll:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Okancığım; motora 200 cc motor takıldı,şase güçlendirildi,bir çok yenilik yapıldı... bunlar için ben yaklaşık 2 aydır motor bekledim ama değdi doğrusu ....
mehmet abi ; aşkolsun ya niye geleceğini yazmadın, seni görmek istedim ,
Polat çok teşekkür ederim sahiden de güzel oldu ,darısı başına ...:)
hocam gözün aydın allah kaza bela vermesin güle güle kullan
Şimdi mesai saatleri millet işinde gücünde rahatsız etmeyeyim dedim. Yoksa dediğiniz doğru dönüşü geç vakte alır akşam sohbeti yapabiliriz aslında neyse. Bakalım 15 Haziran gibi Cuma akşamına işleri yoluna koyarsam haber ederim.
valla lazım örtmenim yetmiyo bu zaten ablama aldık bunu ben en iyisi 250 cc alim kurtulayım :( :( :(
Alıntı:
polat Nickli Üyeden Alıntı
al,al,al,al :evil: :evil:
örtmenin kız arkadaşımla biniyoruz genelde amotisörleri patlatmışız :oops:
yok valla bu böle devam etmezzzzzz
:mrgreen: :mrgreen:yapma yaa :lol: evet o zaman kesin alıcan bir 250 RR :evil: :evil:Alıntı:
polat Nickli Üyeden Alıntı