Arkadaşlar son susturucuyu kaç KM'deyken çıkardınız.Bende çıkarmak istiyorum ve daha 450 km'deyim uygunmudur?
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşlar son susturucuyu kaç KM'deyken çıkardınız.Bende çıkarmak istiyorum ve daha 450 km'deyim uygunmudur?
kurum bağlayınca ses daha güzel çıkıyor...şimdi çıkarırsan biraz daha bindikten soora güzel bi ses alabiliyosun...
teşekkürlerAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
İlkerciğim.,., nasılsın kardeş?
Egzoz boşaltılması kolay da ben asıl birinci susturucudan sonraki içteki susturucudan muzteribim. Şöyle ki sol egzoz iç susturucusu delinmiş olacak ki motor çalışınca teneke sesi geliyor.Ben bunu egzozu gövdeye bağlayan vidaları gevşetip arasına bir demir parçası sokarak çözdüm.Çözdüm ama rolantide. gaz verince yina bu ses geliyor.
Şimdi sorum şu ki : egzozu tamamen boşaltmak tek çözüm gibi görülüyor ancak geri dönüşü yok .Sence bir başka çözüm var mı ve nikelajı bozmadan mümkün mü?
Benim egzozun ara bağlantı borusu yok.
dostum eksozunun büyük ihtimalle iç yaprakları kopmuş ve maalesef garantiye girmiyorlar. eksozun içini boşaltan birkaç kişi var sitede ve sonuç çok kötü yakıt tüketimleri 180-200 bin liral fiyatlara çıkıyor km de. bence sakın boşaltma derim. hatta yasin subayımla iletişime geç derim . ama ben bıktım ve ille bu işi çözücem diyorsan en sağlıklı yolu iyi bir eksoz ustası yaptırıp sıfır eksoz yaptırmak. istanbul topkapıda motorsikletlere eksoz yapan bir usta var ve işçiliği mükemmel ortalama 200 milyona yapıyor. yaptıran var ses mükemmeldi.
Arkadaşlar Tayfunda zırıldayanları komple temizletip sadece son susturucuları takmıştı onun seside güzel çıkıyo denemekte fayda var eğer yenisini yaptırma aşamasına gelindiyse
abilerim ben egsozları değiştiricemde bu topkapıdaki yerin açık adresini verebilirmisiniz bana ??
OZI ABIM BENDE VIBRASYON OLAYI YOK DENECEK KADAR AZ 4100 DEYIM ILK GUNKU GIBI :cheesy: :cheesy:Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
Bu başlık harika oldu benim için.Egzost'umun son susturucusunu çıkartayım bir de aradaki boruyu kestireyim en iyisi.
Belki aradaki boru yoktur aytekin, her modelde yok çünki o ara bağlantı, sesi arttırmak için biraz daha uğraşman gerekebilir ;)