Plan guzel bende tuttum ve gerceklesmesi halinde Mc nin dedigi gbi herkes elinden gelen yardimi seninle paylasacaktir Ahmet ondan hic suphen olmasin
Yazdırılabilir Görünüm
Plan guzel bende tuttum ve gerceklesmesi halinde Mc nin dedigi gbi herkes elinden gelen yardimi seninle paylasacaktir Ahmet ondan hic suphen olmasin
:cheesy:nazarnazarnazarnazar:cheesy:
Arkadaşlar eğer böyle bir klüp evi kurulacaksa bence amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok hali hazırda açık olan klupleri gezip nasıl işlediklerini görup daha sonrada bize uygun olanı secebiliriz
Sizinde bildiğiniz gibi denizli DEMİRAT SÜRÜCÜLERİ klubune takılıyorum bizim klüpte " yelekli(17)". *Ve. "yarım yelekli(12)" üyeler var*
yelekli üyelerin, arkasinda klübün buyukce bi arması olan deri yelekleri var önünde ise yine klüp arması ve nickleri var yelekli üyeler motorlarını klüpte muhafaza edebiliyorlar
Yarım yelekli üyeler ise sadece önünde ki küçük armaya sahip yelek giyiyorlar*
Yelekli üyeler aylık 70 tl*
Yarım yelekli aylık 30 tl aidat veriyorlar toplanan para ile kira elektrik su vs ödeniyor yıkama makinasi var kompresör var...
Klüpte çay ücretsiz ama bunun dışında bira vs içmek isteyen kendisi getiriyor
Aidatlar her ayın 15 inde toplanıyor
Cihan madem köprüye bir saattee ulaşıyorsun buluşmalara gelmeyişin senin suçun demekki. inan ben çapada oturuyorum bazen buluşma yerine gitmem 1 saat oluyor. istanbulun ortası burası. Sen bundan sonra hiç gelemiyorum bana yakın olsun falan diye ağlama bence :D
şimdi asıl konuya gelince işşin içine maddiyat ve ciddiyet girince bence forum ruhu kaybolur. kulüp olarak takılmak isteyen varsa böyle kurumlar mevcut. hemde bizden daha kalabalık. bizim gibi 15-20 kişilik kendi halinde süren adamlar için uygulanabilirliği ihtimal dışı bir olay. hem maddi açıdan hemde zaman açısından.
Murat' A Kesinlikle Katılıyorum...Basit Bir T-Shirt' Ün Bile Parasını Verme Konusuna Gelince Nazlanan İnsanlar Oldu...Çok Olumsuz Konuşmak İstemiyorum Ama Kiralık Bir Yer Olayı Zor Bence...Bu Yüzden...Böyle Çok İş Yapamayan Ama Park Sorunu Da Yaşamayacağımız Cafe Tarzı Bir Yer Bulur Gider Orda Takılırız Adamı İhya Ederiz O Da Bize Bakar Diye Düşünüyorum...
arkadaşlarım..kulüp veye dernek kurmak ciddi bir oluşum; emek, zaman ve para ister ancak en önemlisi ilgilenmek ister.benim bildiğim böyle bir toplu oluşum var..25-26 tane birlik üyesi var.enduro,izmir v.s v.s hepsi buradalar.T.M.K.B DİYE GEÇİYOR.ancak bu işi sürdürenlerin çoğu emekli olmuş abilerimiz..torun torbaya karışmışlar..aralarında ben genç kalıyorum mesela.bunların tüzükleri genel kurulları falan oluyor.ha yok biz böyle değil daha cafe tarzı bişey düşünüyoruz derseniz ibanez arkadaşımla aynı fikirdeyim..tişört olayı müthiş örnek..bu forumda kaç kere geçti bu konu sonuç hep olumsuz..ben açılacak yerin bile devamlılığı olacağını sanmıyorum..amacım moral bozmak değil ve bu fikri veren arkadaşada desteğim sonsuz.her ne kadar çok uzakta olsamda veya hiç gelemicek olsamda maddi manevi yardıma hazırım..herkes hazrsa tabi..??
Belki kafanızı şişirdim ama birşeyi atladım burada (denizli deki kulüpte) kulübün başkanı , yazıcısı, saymanı, road captenı, disiplin sorumlusu, kulüp evi sorumlusu vs gibi görevlileri var
Belli bir sistematik dahilinde yapılan her etkinliğin puanlaması var mesela çarşamba toplantıları 1 puan ,Madrun 10 puan , kulüp evi tadilatı 6 puan vs. Hemen herşey bu puana göre oluyor öyle her gelene yelek verilmiyor katılımına , puanına bakılıyor, diğer yelekliler ok derse yelek alabiliyor. Hatta grup sürüşündeki sırası bile puanına göre belli oluyor
Böylece hem katılım teşvik ediliyor hemde kulüp içindeki disiplin sağlanmış oluyor
Eğer uzun soluklu bir şey istiyorsak kurallı gitmemiz lazım iki ay sonra batmak veya kimsenin uğramadığı izbe biyere dönüşmesi olasılık dahilinde
Tabi en önemlisi bu işlerle uğraşacak arkadaşların vakit, para, istek, konularında eli biraz bol olmalı yani kulüp için sürekli uğrasabilmeli
Abi senin bu anlattığın oluşumlar burda pazarda kiloyla satılıyor bi ara takip ediyordum kim ne napıyor girsemmi aralarına diye ama cıkk bana gelmez
farklı oluşumlarda var
garaj isminde bir grup esasında cruser grup ama racing ten enduru suna kadar var
80 m kare garajları var alet edevat tezgah koltuk yatak hemen herşeyleri var
canı isteyen aksamları çıkıp garaja gidiyor hiç boş kalmıyor mekan
öyle toplu sürüş zorunluluğuda yok
isteyen istediği yere gidiyor
isteyen birilerinin kuyruğuna takılıyor
aralarında tek hiyerarşi abi kardeş
internet siteleri yok feyste bir grup kurmuşlar oradan iletişime geçiyorlar
dukkan kira sı öyle çok birşet değil
30 a yakın aidat ödeyen var ama öyle belli bir aidat listeside yok kim ne verirse 20 tlden tut 50 tlye kadar
2 senedir biliyorum bu grubu ve hala ayaktalar her geçen gün yeni üye (üye demek pek doğru olmaz ama) katılıyor.kendi işlerini kendileri görüyorlar
bir parça filan lazım olunca taa üreticinin fabrikana sipariş veriyorlar. parça ve fiyat sorunlarıda olmuyor
Ağa hangi grupmuş bu hiç duymadım ama yazdıklarına göre güzel bir oluşum böyle birşey istanbul ve bursa grubu yapabilir gibime geliyor (kullanıcı sayısı fazla olduğu için)8)