Özgür en kötü feribotun içine atarız çadırı bi bursa bi istanbul kafayı yeriz iki gün :D
Yazdırılabilir Görünüm
Özgür en kötü feribotun içine atarız çadırı bi bursa bi istanbul kafayı yeriz iki gün :D
Evet arkadaşlar hepimize en uygun yer kilyos kilyosa gidiyoruz ama bölgeyi iyi bilmiyorum kamp atacak yer bulun bize herkes araştırsın 8)
MARMARACIK ORMAN KAMPI
Fenerköyü, Sarıyer/İSTANBUL
Tel: (+90-212)262 01 37 -262 77 09
Çadır yeri, büfe, kır kahvesi, WC-duş, Karavan yeri, Çadır yeri
Süre: 01 Haziran-31 Ağustos
Nasıl biryerdir bilmiyorum sadece bir fikir ...
Abi numarayı aradım Orman müdürlüğü çıktı ..Kereste bölümüne aktardı beni falan :D kamp alanı için aradım ben dedim .nasıl bir kamp dedi ..böyle işte şehrin stresinden uzak sen ben deniz orman gibilerden yürüyecektim kadına az kalsın kapattım abi telefonu :D :D
Arkadaşlar son durum :
bölgeye yakın oturan oraları bilen apo arkadaşımızla görüştüm paralı kamp yerlerine masraf yapmaya gerek yok ben size güzel ücretsiz bir kamp alanı bulurum konu bende dedi onun rehberliğinde cuma akşamı 19.00 da maslak istinye kavşağındaki BP de onunla buluşucaz o bize rehberlik edecek 8)
bursa ekibi cuma akşamımı bilet aldınız c.tesimi geliş saatiniz kaç ?
cihan sen hangi gün ve saat geliyorsun ?
celil abi bizim mudanyadan çıkış saatimiz cuma akşam 8 yenikapıda 9 buçuk gibi oluruz diye düşünüyorum ..
hımmm bir formül bulmak lazım sizin geliş saatinizde hava kararmış olucak kamp alanlarının olduğu bölgeye ulaşmak 1 saat desek 10.30 da doğaçlama kamp alanı bulmak zor olucak öncü bir gurup gidip kamp yerini ayarlaması gerek bence diğer kalanlarda onların yanına gider 8)
Cuma günü ..özgürün yanında sanırım gps war bulamazmıyız yer çokmu ters