Bu lafı nereye çeksen gider...:p
Yarın en geç perşembe kesinleştiririm.Ben kendimi giderim diye kurdum ama hayırlısı tabii ...
Yazdırılabilir Görünüm
Herkese selam. Programda bir değişiklik yok değil mi? Listeye beni de dahil edin :)
Programda değişiklik yok. Yağmurlu olmadıkça da programda aksama olmaz 8)
1- Ağafendi +1
2- cihan54
3- emre54
4- ibrahim54
5- fatih54
6- CELİL
7- Emre +1
8- Ultragore
9- mesutdikmen
10- mustafaaksoy
10,5- ekinoks (günübirlik)
11- ......?
Bir dip not; dün listede bulunan arkadaşım ibrahim54, Asya Armada 250 motorunu Bursa'ya sattı. Ve almayı düşündüğü KLE500 motor da yine Bursa'da (Gemlik) bulunuyor. Bu haftasonu İbrahim bize artçı olacak. Pazar günü dönüşte motoru görmeye (Beğenirse anlaşmaya) gideceğiz... 8)
Ayrıca unutmadan; Bursa ekibi ile de eğer program herkese uyarsa, Çınarcık sahilde buluşalım diyorum. Orada bir kahvaltı faslı ile dinlenmiş oluruz. Sonrasını birlikte karar veririz.
Sorusu olan? :?
Çamlıca sahili neresi ben bilmiyorum. Gerçi gelemeyeceğim ama.. :(
Ne Çamlıcası yaaa. Uyku sersemliği işte :p Çınarcık sahili olacak o Çınarcık :p ilahi ben :p
Bursa da havalar çok soğuk donarmıyız kamp alanında diye düşünmüyo değilim...:|
:p isteyen otelde kalabilir nope problemo. Biz donmaya geliyoruz Sakaryalılar olarak Sıcakkanlı adamlarız vesselam :p
beyler ben iş nedeniyle gelemiorm ayarlamaya çalıştım ama olmadı :(
Biraz önce hava durumuna baktım cumartesi Bursa & Yalova sağanak yağış diyo bu durumda tam mevsim geçişinde oldugumuz için hava sıcaklıgıda düşük hasta olma olasılığı yüksek hasta olmak sorun değilde yolda yağmura yakalanmamız durumunda yol eziyete dönüşçek diye açıkçası ben bi sonraki organizasyonda aranıza katılmayı düşünüyorum ... Bu durumda giden arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum ...Özgür abinin(ilicio) meşhur lafı gelemesemde ruhum sizinle...:(