hadi apache ler isimlerinizi yazdırın lütfen...
HANDO sizi bekliyor... :x
Yazdırılabilir Görünüm
hadi apache ler isimlerinizi yazdırın lütfen...
HANDO sizi bekliyor... :x
istanbul- edirne arası bizim atlarla kaç saat sürüyo ?
ist.edirne 223 km ortalama 80 km.ile 3x8=24 yani molalarla 240 dakika ortalama 3 saatte edirneye gireriz ama 1 günde o kadar gezme bence biraz zor akşam uzunköprüde bir yerlerde çadırmı kursak (valla ardcılar perişan olur gibime geliyor....
HANDO cevab versin......
komutanım saat 10 gibi edirne de olsak gezeriz zamanda bol bol yeter edirne u.köprü arası 65km u.köprüden otoban 40 km yani bir 100 km fazla yol yapacaksınız. edirne o kadar büyük bir şehir değil bence yeterli olur zamanAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
arz ederim komutanım
HANDO emre uydu... :x
hando yazdı aslanburclu okudu alındı anlaşıldı marşlar basılacak gazlar açılacak saat on da edirnede olunacak handoya teslim olunacak
((((( uleeee hando sana kızıyodum sevmeye başladim bizim lugatında içine ettirdinya olsun be koçum gönüller bir olsun ))))))
aslanburçlu yazdı
hando okuyacak heh heh heeeeeeeeeeeee ule handoooo çok yaşa sen emiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :alkis: :alkis: :alkis:
abi sende bu kızıldereli muhabbetine sardınya :)Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
valla doğru diyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hadiyin beyler ama olmuyor pazar edirneye gelen yok mu nerde isimler hani taahütler hani sonradan caymalar mazeretler yahu ben dün çınar cık a gittim 800km yol yaptım bir gün içinde siz motorlarınızla sadece bakkaldan ekmek almayamı gidiyorsunuz ya
HANDO sert sözler söyledi... :x
yaz beni kardeşim.
2 numarada rızahoşgör evet hadiAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı