Bunların hepsi bahane Ayhan komtanım Oya yengen satılmıcak dedi Okanda kıvırıcak yer arıyo light demiyelim diye
Şaka maka satmadığına sevindim inşallah dipsizgölde RR larla görüşmek üzere
Yazdırılabilir Görünüm
Bunların hepsi bahane Ayhan komtanım Oya yengen satılmıcak dedi Okanda kıvırıcak yer arıyo light demiyelim diye
Şaka maka satmadığına sevindim inşallah dipsizgölde RR larla görüşmek üzere
yavv kubilayım yağız delikanlım...valla motoru satacam ama oya dioki sen bunu satarsan bu alemdende koparsın.. bu dursun ne alacaksan al diyo.. bilezikleri bile koydu önüme .. yedi kafayı laa bu karı.. töbeee..... :lol: :lol: :lol:
Helal olsun yengeme tosyada elini öpecem valla
yayaya şaşaşa Oya yenge çokyaşa
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
akıllı olllllllllllllllllllllllllllllllllll
al bilezikleri koy bi köşeye yengem uğraşsın bida geri alacam diye işin polikasını iyi ayarla akıllı ollllllll
la şımaracak şimdi.. şşşş.. akşam akkşamm dayaa yiiicek benden... :shock: :shock: :shock: :roll: :oops:
hop okan kardeş motoru satamazsın bizsizlere güvenerek yeni ikinci el regal aldım görüşmek üzere selam
hadi arkadaşlar 2.el raptorlar burada
fiatlarda damping 1 raptor alana 2 çanta promosyon world karta peşin fiata 12 taksit
Okan harbiden alemsin iyide Oya var, yoksa sen satmıştın bu raptoru
Aslanım OYA !!! vur ama iz bırakma
nooli yaa noolliiiiii.... şimdide beni attınız oyayı tutuyonuss..ulaaa... ne kaderim varmış bee...parmaklarım aşındı bu siteye hizmet verecem diye...
kino baba sen bari yapma ...bak seninle ilgili elimde belgeler var... yayınlarım soora.. yengemden yiicen sopayı düşün artıkın.... :evil: :lol: :lol: :lol:
Okan senin motora talibim ben, kilometre başı 1 ytl veririm olurmu :D
Motorun yaptığı km mi yaksa istanbul-samsun arasındaki km miAlıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı