kusura bakılacak bişey yok müslüm baba sizler benim babam canım kanımsınız ister sever ister söversiniz ben bunu kotüye yormam sizlerde beni kötüye yormayın lütfen.
Yazdırılabilir Görünüm
kusura bakılacak bişey yok müslüm baba sizler benim babam canım kanımsınız ister sever ister söversiniz ben bunu kotüye yormam sizlerde beni kötüye yormayın lütfen.
bi aksilik olmazsa arkadaşlar orada görüşürüz
MÜSLÜM BABA bodrumdaysan tosya'ya gideceksen birlikte gaz keselim bende fethiyeden gidicem bi aksilik olmazsa
ya arkadaşlar neyi dert ediyorsunuz.
giriş ücretimiz ödenecek.
teknik servis desteğimiz olacak.
Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
yol yapılacak.
müzik dinlenecek,
mangal yapılacak,
rakı içilecek,
göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
çadır kurulacak,
hoş sohbetler edilecek,
yeni yerler keşfedilecek,
güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.
olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı.
üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........
1. Motojunior Mehmet (+1)
2. Motojunior Burhan Usta
3. Sarıkayalar
4. Admin + Firstlady
5. Doğan
6. Rızahoşgör (+1)
7. Yeniköylü (+1)
8.Müslüm Baba (+1)
9. İlkerkoparal ( +1)
10. Okan (+1)
11. Okanın tayfası (+5)
12. ToMCaT
13. Aksu (+1)
14. Aslanburclu
15. Sihirli_eller
16.
17.
18.
19.
20.
arabayla geleceklere kelebek yazalım...heeee .. olmazmı....ehiehiehi.... :evil: :evil: :evil: intikaaaaaaaaammmmm.... :evil:
okan gülüntüyü köprü başına koymuşlar geleni geçeni gülmüş.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
senin eskişehirde ki halın neydi bakım :)
oya ve kuzen aprilla ya selam
yavv Rızam hoşgörmesi gereken adamım....700 km ydi beaa.. bitermiydi motorla...ama dipsiz gölün menzili tam motora göre...intikam duygularım kabardı birden....kelebeklere bak neler yapacam orda.....ehiehi.... :evil: :evil: :evil: sen sakın şaşırıpta arabayla gelmeya kalkma.... :lol: bak şimdiden söllim..... :lol: :lol:Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
aynende dediğin gibi arabayla geleceğim.kızımıda yanıma alıyorum.sen de getir çoçugunu yine kelebek ol :)
ulaaaaaa... sendemi bürütüsss... demekki senin kuyruk acın varmıııışşş. :P :P ....ondan bu konuyu açıyyooonnn... :lol: heeeeee....bittin sen rıza ..... :evil: :evil: en kelebek motorcu seni yapacassssss.. :evil: :evil: ihohuhehohahohaha.....Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
ben kızımı motorumdan çok seviyom okanımAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı