-
tamamda
alper kazadan sonra beni aradı abi sende askersin diye bi yardımın olabilirmi diye bende jandarma polisten daha doğrucudur daha bilgili işlem yapar merak etme diye telkinde bulundum ama başka bişeyle ihtiyacın olursa hemen geleyim dedim yok abi sağol o zaman gerek yok dedi ...benim merak ettiğim otoyolda olmıyacak bi ve akla gelmiyecek bi kaza sonucu ne oldu onun için sordum (( şahsen ben olsam çarpana bi araba odun otoyolda yaya duruma geçtiği için alperede ne deyim emniyet şeridinde valla aklım sarmadı bu işi trafikçiler neye karar verdi onun için merak ettiğimden....
-
Ben söyliyim komtanım, yüzde yüz o öküzü haklı bulurlar, kim sevdiki bizi haklı çıkalım bu durumdan...
-
walla yaşar abi
jandarmada bana söylenen aaracın sağından geçtiğimden dolayı suçlu sen olursun büyük ihtimalle dediler
adam şikayetçi olmamış benimde olmamam gerektiği söylendi bişi çıkmaz mahkemeden uğraşırsınız dedi
bende şikayetçi olmadım raporuda yarın alıcak bizim arkadaş bugün aradım orayı kimsenin haberi yok olaydan nöbet değişmişler
tayfunun dediğine katılıyorum adam gayet haklı şekilde konuşuyodu içerde dalmamak için zor tuttum kendimi
sıkıştığı için durmuş inmiş araçtan nasılsa sağdan kimse gelmez die de bakmamış yola ifade bu bildiğim
-
ama onun haklı olması için emniyet şeridine girip durması lazım ve 4 lülerini yakması lazım bu durumda neyse ya sağsalim hayattasınızya önemli olan o allah bidaha göstermesin..
-
-
walla abi masraflar bana kaldı gözüküyo bakalım ne olcak
artık iyice bi sıkıcam kemerleri
@sihirli_eller
saol dostum allah razı olsun
-
alper dostum geçmiş olsun. valla benim için çok büyük uyarı oldu senin bu başına gelenler.
ben de çoğu zaman trafik yoğun olunca emniyet şeridini kullanıyorum.
adı üstünde emniyet şeridi ama pek emniyetli olamayabiliyor demek ki..
valla büyük geçmiş olsun..
-
ne güzel işbe hem adamın düşmesine sebep ol hemde üste çık bide davacı olmuyomdiye hava yap ulan bunları üç dövücen bir sayıcan akıllarıbaşlarına gelir belki. Alpercim mal herzaman yerine gelir sabahta dedigim gibi cana gelmesinde ne olursa olsun tekrar tekrar geçmiş olsun
-
Maldada birşey yok kubilay abi, en çok darbe montta var bide koruma demirlerinde ufak kazıntılar, maliyetsiz bir kaza oldu ne hastane ne bişe, şanslıydık yani hemde çokca...
-
en azından montuk kalitesi test edilmiş oldu sağlammış kardeşimizde hasar olmadı