Sedacım gitmeni içimize sinderemiyoruz :cry: gitmeee Burda seni bu kadar seven varken nasıl gitcen. Neyse akşam daha detaylı olarak konuşuruz. Ama akşama kadar bir kez daha düşün derim.
Yazdırılabilir Görünüm
Sedacım gitmeni içimize sinderemiyoruz :cry: gitmeee Burda seni bu kadar seven varken nasıl gitcen. Neyse akşam daha detaylı olarak konuşuruz. Ama akşama kadar bir kez daha düşün derim.
Saat 19.00 - 19.30 arası Sirkeci Arabalı Vapur iskelesinin orada buluşup beraber gitmek isteyen var mı?
söylemiştin gideceğini ama ciddiye almamıştım :cry: :cry: :cry: :( ...gitmemeni tercih ederdim bana sorsalar, ama sormadılar :x ...hayırlısı olsun gülüm sen gelirsin .biz gideriz sen daha çok gelirsinnnnn.... :evil: :evil: :evil: :evil:
NİHATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
ben varımmm beni bekle olurmu ben hiç bilmiyom yolları ...
Yaww nereye gidiyon gidemicenki bizi ziyaret edesin sen anca bursayı ziyarete gidersin sık sık olmasadaAlıntı:
chopell Nickli Üyeden Alıntı
Tamam Hocam. Saat kaçta orada olalım.Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
19.00 iyi mi? (Erken çıkasım var biraz)
Tamam diyorsan 19.00 Arabalı Vapurun orada. Numaram var sanırım sende.
19 iyi nihat ama trafik olursa 10 dakika gecikme payım olabilirmi sence ?
10 dakika mı?Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Sen iste hocam, 1 tam gün bekleyeyim seni... ne demek!
canımsın yaaaa... :D :D :oops:
Seda'ya veda akşamı olduğu için ben gelmiyorum! Size iyi vedalaşmalar, ben veda sahnelerinden hiç hoşlanmam!! Bi ara Bursa'ya gider görürüm ben onu!
Hem zaten Bursa'ya gitsin o! Ben de geceleri ortamlara akacak eküri arıyodum kendime! Yaşasın özgürlük diye bağıran bir ekürim olur artık!! Nihohohoo!!
Budur işte kardeşim yok öle bedavadan istanbulu terketmek Doğan hazır ol hergecemiz dolu olucak bundan sonra
hııııııııın hıııııııııınnnnn hııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn