Yarın öğleden önce çerkezköye gideceğim.Eğer işimi erken bitirebilirsem geleceğim ama kesin olmadığı için listeye eklemiyorum.Gelemezsem hepinize iyi eğlenceler.
Yazdırılabilir Görünüm
Yarın öğleden önce çerkezköye gideceğim.Eğer işimi erken bitirebilirsem geleceğim ama kesin olmadığı için listeye eklemiyorum.Gelemezsem hepinize iyi eğlenceler.
Ben gelemiyorum malesef misafir gelicek.Başka buluşmaya artıkın.Size iyi eğlenceler.
Ben geldim ama biraz erken oldu galiba, kimse yok
Buluşma gerçekten güzeldi. Tüm arkadaşlara en içten dileklerimle teşekkür ederim. Sizleri yeniden görmek güzeldi. ARtık defahatle buluşmak şart oldu. DRAGSTARLAR çoğalıyor....
Arkadaşlar gelen herkese teşekkürler kalabalık toplantıları özlemişiz çok güzel bir gün geçirdik nazar
Cevdet ve Erkanın baklavalarını mideye güzelce indirdik çok güzeldi keselerine bereket :cheesy:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...50213905_n.jpg
Kesinlikle çok güzel bir buluşmaydı gelen herkesle tanıştığım için çok mutlu oldum, eksik olmasınlar benim gibi yeni motorcuya yardımcı oldular. Abilerimin her tavsiyesi önemlidir benim için var olun. Her nekadar motoru pis getirdiğim için az daha gruptan afaroz ediliyor olsamda çok keyifliydi buluşma:D Baklavaları da gömdük ilk toplantımda oh, hayat bana güzel şu an:D Beklentiler büyüdü bidahaki toplantıya iple çekiorm :cheesy:
Evet cok guzel bir bulusma oldu gelen ve gonlu bizimle olan arkadaslara tsk