Teşekkürler kardeşim ama sen gene gelmiyommu dedin ne
Yazdırılabilir Görünüm
Teşekkürler kardeşim ama sen gene gelmiyommu dedin ne
rıza hocam cengelkoy guzel fikir walla benim ev cengelkoyde...
guzel mekandır cengelkoy sahildende guzel bir kortej yapılır hani...cınaraltında da caylar hesaplı manzara o biçimdir yani....
hem bende ilk buluşmama gelmiş olurum...
Çarşamba günleri bana hiç uymadığından ben katılamıyorum toplantılarınıza. Uymama nedeni de yaklaşık 5 senedir Çarşamba günü akşam 21:00'de Akatlar'da futbol maçı oynuyor olmamız. İki rutin aynı güne denk gelince problem çıkıyor işte...
Ama Çengelköy fikrini sunan Rıza'nın izniyle size fikir verme açısından bir öneride bulunabilirim. İlk regalraptor buluşmamızı gerçekleştirdiğimiz idealtepe sahil'deki Elif cafe uygun bir mekan olabilir. Fiyatlar aklımda değil ama gayet uygun olduğunu biliyorum. Motorlar için de geniiiiiş geniş park yeri mevcut. deniz kıyısında nezih bir yer...
Gerçi toplantıya katılacak arkadaşların önerileri ve fikirlerini dikkate almak gerekiyor. benimki sadece bir alternatif. Düşünürseniz...
ulen selçuk bir topa satıyon bizi :)
Harbiden haa!! Arkadaşlar mekana karar verirseniz, ben de akşam 8-8:30 gibi Tophane'de işimi bitirip kopup gelicem inşallah!
arkadaşlar daha erken buluşamazmıyız ....
9 da toplanıp bi yere gidip oturmamız falan derken zaman gececek...
biraz oturup sonrda bazılarımız kalkmak zorunda kalacağız ...
Earlyriders'ta eskiden beri toplandığımız yer, Paşalimanı Cafe.
Daha önce gidenler bilir. Fiyatları uygun, park sorunu yok. Anadolu yakasında ve Avrupadan ulaşımı da çok rahat.
Mekan Fethipaşa Korusunun girişinin tam karşısında.
---
TEKLİF
http://img527.imageshack.us/img527/4122/pasa1jc2.jpg
Buluşma yeri : ÜSKÜDAR PAŞALİMANI CAFE
Saat : 20:00
Tarif : Üsküdar iskeleden Beylerbeyi tarafına sahilden giderken yaklaşık 1km sonra sol tarafta mavi bir tabelası var. Karşı tarafında da Fethipaşa Korusu girişi var...
Avrupa yakasından gidecekler, saat 19.45 hareket etmek üzere 1.Köprü çıkışında buluşabiliriz.
artık karar vermek lazım vakit ilerliyo
Hakkaten ya bi karar versek artık nerde bu sitenin admini?????
Valla dünden beri "bende geliyorum" yazıcam ama halen gidilecek yer belli olmadı..Geçen hafta sultanahmet'deki mekan da farah ve güzeldi sanıyorum...Benim için yer fark etmez İstanbul İl sınırları içinde her yere gelirim yeterki geleceğim yerde sizler olun :)