kino davidson .....huhuhuahauhuhaauhaauah.. baba gece gece güldürdün beni .. allah ta seni güldürsün emi... :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
kino davidson .....huhuhuahauhuhaauhaauah.. baba gece gece güldürdün beni .. allah ta seni güldürsün emi... :mrgreen:
Kino Baba Yakışır Kino DAvidson :cheesy: ne güzel sen kendi motorunun herşeyini garantiye sokarsın
Dostum hatırladın mı beni. Bir ara niyetlendik ama.. değiştiremedik.Alıntı:
siyahus Nickli Üyeden Alıntı
E sen de hiç gelmiyorsun ki buluşmalara vs. Bugün Şile'deyiz... haftaya bi görüşmeye çalışalım senle.
Kino baba garantisinde eksoz, depo garaniye giriyor mu. Giriyorsa bende KINO DAVIDSON yazdırayım salı yada çarsamba izinliyim kabul ederseniz KINO garantisine geçmek istiyorum bende :mrgreen:Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Yaw evet hatırlamammı , ben o zaman egzoslar cok lekeli beğenmezsin diye utanmıştım da getirmemiştim. Sonra bi pasta cila aldım meğerse o lekelerin cogu çıkıyomuş ama hala bi iki leke var , msn var senin bende zati , bu hafta tatile gidiyom. Ama haftaya sana uycak bi vakitte görüşürüz .Alıntı:
infinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
kendileri yapıyolar savaş usta bu işte çok iyiAlıntı:
handojoe Nickli Üyeden Alıntı
benzin olayıda şuan 130 kuruş civarı yakıyo biraz fazlalaştı haliylee
cannibal yaptıkları egzost tek borumu içinden boru geçiyormu ve kaç kademe susturuculu bunları yazabilirmisin eger olursa burda çok isteyen var
Alıntı:
tt06 Nickli Üyeden Alıntı
Egzos tek boru susturucu yok içinde,eğer susturucu isterseniz yapabiliyolar ama fiyat farkı alıyolar ozaman
ee o zaman tek boru sararmazmı çabucak
Sararıyo ama yapcak bişey yok parlatıyorum pasta filan kullanıyorum ama tekrar sararıyoo
sesi çok hoş çıkıyo yanından geçtiğim bütün arabaların hatta motorların alarmları ötmeye başlıyo :mrgreen: :twisted: