Geldiğin için biz teşekkür ederiz o kadar yoldan geldin :cheesy:
kaza içinde çok geçmiş olsun:(
Yazdırılabilir Görünüm
Kaan abi geçmiş olsun.keşke beraber donseydik belki bu kadar kotu sonuclanmazdi :(
Erkan abi sende bi anda kayboldun ortadan.ahmet abiyle bekledik biraz leventten dolastin galiba.tunelden gitseydin 10 dakikada varirdin :p :)
eyvallah sağolun pek büyütücek bişey yok8)nazar
Kaan çok geçmiş olsun, aksiliklerle dolu bir akşam oldu bizler için ama çok şükür önemli bir şeyin yokmuş.
Bahadır polis yoklamasından sonra Ruhsatı alan uzadı. bende serdarla köprü yol ayrımına kadar beraber sürdüm trafikte yoktu 8 dakikada hasdalda18 dakikada evdeydim :mrgreen::mrgreen:
şimdiden bir sonraki sürüş için yer bakmaya başlayalım uygun, hoş, güzel bir yer seçimi yapalım.8)
Polis hariç her şey çok güzelmiş.
Ani organizasyonları severim, hastahane bahçesinde çay içmek de olsa.Ayrıca o lavuk garson olayına da iyi tepki vermişsiniz.
Fotoğraflarınıza gıptayla baktım, ama siyah gözlüyüm kızlar, korkmayın nazara gelmezsiniz :)))))
Kaan gecmis olsun, Allah korumuş..seni ben nazar ettim galiba,çok genc gözteriyosun vs demiştim:( .. nazar
Ortaköy de gördüğümüz dragstar ve sahibini merak ediyorum şimdi vallahi..
Sadaka ver hemen..
abilerime sesleniyorum bugün güzel bir gün istanbula yakışır bir buluşmamı yapsak :)