Askere gittim geldim baba parası yedim :D şaka abi ya işçilik hayatım böyle başladı...Halen daha MAHLE adında piston ve hava filtresi üzerine dünyada tek bir firmada çalışıyorum.Telli jant üzretmiyoruz. :D
Yazdırılabilir Görünüm
Askere gittim geldim baba parası yedim :D şaka abi ya işçilik hayatım böyle başladı...Halen daha MAHLE adında piston ve hava filtresi üzerine dünyada tek bir firmada çalışıyorum.Telli jant üzretmiyoruz. :D
Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Eeeee o zaman bizim filtreleri sen finanse edeceksin muratcım, itiraz istemz ;)
konuyu yeni gordum eski konularqa pek bakmıyorum :)
simdi size kısaca telli cantlarla celik cantların farkını bildigim kadarı ile acıklayayım
bilen bilir benim zuzuki on arka her iki cantta telli uzun yolda lastigim patladı 3 km kadar itmek zorunda kaldım :(((
deedimki celik cant uydurcam buna
gene bilen bilir duyan duymustur gecenlerde kamyondan onume galas dustu cantı feci yamulttum dedim fırsat bgu fırsat belkim serviste bi arastırıp sormaya basladım
aldıgım yanıtlar bu darbeyle celik cant olsaydı cantın parcalanabilir catalı direct asvalta sokar takla atabilirdin yada catlayabilir azcık kırılabilir hava kacırır yolda kalabilirdin
cemberin yamulmus ama hayatın kurtulmus dedi
hani derler ayıptır solemesi iki ucu .... degnek diye :(
simdi celik taksak allah korusun gene sert bi darbe alsam bidert lastigim patladıgında buyuk rahatlık bide kucuk cukurlarda azar azar yamulma duzeltme derdi yok
teli cantta ise saglam darbe emici temizligi biraz zor malzeme ii oldumu pas yapmıyo arkadaslar benden solemesi
ama degistircek oldugunuzda gobekle birlikte degistirmeniz gerekecek buyuk ihtimalle cunku ben orjinal almak zorunda kalacagım sanırım cemberi yakında tel uzunlugu tel adedi hepsi etken az farklıoldumu acordu tutmaz felan filen 1e1 aynı olmadımı komple fren diski ve balata kısmı haric komple degisiyor yada orjinal alcaksınız
ben sahsen son olaydan sonra telli cantta karar kıldım varsın lastik patlarsada bi 3km daha iteyim :)
herkese saygılar iyi surusler :)
Geçmiş olsun ayhan ya, bu karabulutlar üzerinden gitmedi gtti ya, senide okuyup üflesekmi ne yapsak.
valla sorma kardes trafikte ne kadar okuz varsa bana rastlıyoo :P
ben yollarda oldugumda o istikametteki arkadaslar korkmasınlşar fazla :P
sizi rahatlatmak adına butun okuz insanlıktan nasıbini almamıs ve turlu enterasan olayları cekiyorum ustume :P
neyse saka bi yana bende de bisi olmaz olmaz bole enteresan olaylarla cıkarım zaten karsınıza alın yazısımı disem ne desem ilginc ilginc seyler kamyondan kalas dusermi duserde tam benim serit degisirken 5-10 mtre onumemi duser anlamadım gitti bide sehirler arası yolda kimbilir ne kadarda yol yaptı meret dusurmedi beni bekledi sanki
allahtan gidonu saglam tutan biriyimde yatırmadım motoru neyse cok buyutecek bisi de degildi ama gec farketseydim bir facia olabilirdi o yuzden akıl selim degilken yol yapmamak lazım
tayfuncum bu arada aydan yazmıssın ( ayhan ) :D
:P millette bayan sancak :P
Valla mesajı yayınladıktan hemen sonra görüp değiştirdim, valla çok güldüm burda ya, ama sana bişe söyliyim mi benim çok hoşuma gitti bundan sonra sana aydan dersem hiç şaşırma valla, hala gülüyorum yaaaaaa :lol: :lol: :lol:
ivalla senin hatrınımı kırcam bide cinsiyet degistirirm olur biter isme uyum saglamak lazım demi ama :P
Yok yok olmaz öyle şey, inci hocam kıskanır sonra belki, sen erkek ol ama biz sana aydan diyelim :P
oda olmaz tayfun yakısmıyo ya ole ya bole :P
iki secenek var bu isin ucunda
sen en iisi dehistirmeden hitab et ki baska seylerde degismesin :)
Ben sana kıyarmıyım ayhanım ya, sana yamuk yapan adamı T gidon yapar uzun yolda rahat edesin diye eline veririm valla ;)