Hocam regal dolması yapın bize, 100 er cc lik olsun :P
Yazdırılabilir Görünüm
Hocam regal dolması yapın bize, 100 er cc lik olsun :P
ehh hadi bakalım öyle olsunAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
kahve sözün vardı allah razı olsun içtikk ne kahveydi amaaa teşekürlerrr belgesi ile beraber..
http://www.postimage.org/aV21EaLi.jpg
kahveleri burada yudumlamıştık ortaköyde..
dolmaları nerede yiyecez allah kerimm :?: :?: :?:
Vay, Kino baba, hangi ara Ortaköy yaptınız... Resimde İpek eksik yalnız...
Siz hele gelin İstanbula,
hele gelin...
....
özledim sizleri yahu... :(
la yine DOLMA dendi yavv... :mrgreen:
örtmenim nooldu dolma işi ...unuttuk sanma sakın.... :mrgreen: :mrgreen:
inci kaptı bizi ortaköye attı gördüğün gibiAlıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
ipek makinanın arkasında bizi çekiyordu bir garson bulamadık çektirecek ne yapalım kader
büyük kızım eksik çıktı kadro 1 eksik oldu
çok tehlikeli söylüyon " hele gelin " falan :mrgreen: :mrgreen: 8) inşallah
dolmalarıda Mersin"de yeriz artık :P ....üstünede şöyle güzel bir yaprak cezerye :mrgreen: ...uffffff :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
sallayın bakalım kışın ortasında.... bi mersin bi istanbul.. arada bi de samsuna kaçın yavv...ama tek teker gelin... :mrgreen:
Aşk olsun Okanım yaaaa gelmezmiyik hiç, sen iste yeter ki ;şimdi ben aşağı inerim Mersin'e, orda bir kaç gün memleket havası aldıktan sonra toplarım kino familyasını ver elini samsun 2. çıkartması...gerçi biz ATAM gibi gemiynen gelemeyiz ama buluruz illaki bişeyler .....her an sürpriz yapabilirik şubat tatili yaklaşıyo OLEEEE ....Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
anaaaa
şubat tatilimi dedi birisiiii :D :D
hadi yaaaa hayırlısı 8) 8)
Ufukta İstanbul görünüyo gibi hissettim birden :|Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
Az kaldı ben de geliyorum İstanbula :P Şu sıralar mahkeme ile uğraşıyorum bi türlü fırsat yaratamıyorum. Sanırım Şubat tatilinde bende ordayım sizlerle tanışmayı çok istiyorum :)
Sende börek yap getir :D okanda kısır yapar hahahahaha :D
Ooooooooo menü kabarmış nezaman yiyoz
okan abi gelirken pide getirsin :D inci hocamda dolma yapacak :D
gece gece yazılırmı bunlar ne bulucazda yicez şimdi
yat uyu abi boş iş bunlar. bu arada ben bayramda samsundayım :D
Uğurcuk, şaka mı ciddi mi? Ben de Samsun'dayım...Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
ciddiyim hatta okan abiyle konustum bayramda buşuşma bile yaparız samsunda :D hatta volkan abiyi bile aarlamayı düşünüyorum :D
Samsun'da olacaksan buluşamazsak yuh bize zaten.Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Ben Çarşamba günü akşam (arefe) kısmetse Samsun'dayım. Haberleşelim...
ben salıdan oradayım :D mutlaka görüşelim
Biz oralara kadar gidemiyoz bari Samsun pidecisine gidim
Ya şaka bi yana geçen sene okul kermesinde bana kısır yap dediler. Ayarını tutturamadım vıcık vıcık olmuştu. Allahtan bi gün öncesiden hazırlandığımda hala vakit vardı. Bende en iyi bildiğim şeyi yaptım tam 3 tencere yaprak sarma :) Ama nasıl bi bıktıysam o gün sarmaktan 1 yıl geçti üstünden hala yaprak sarma denince bi garip oluyorum
Hiç bıkılırmı yaprak sarmaktan tıtıtıtıttı çok ayıp
:) yaa tabi 3 tencere dioruuum kalem gibi diyorum :) öldüm yani bide tencereler ufak değildi bildiğin koca koca tencerelerdendi. Ama yani süper ötesi olmuştu ehehe 20dkda stokları tüketmiştim kermeste :PAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Eeee işte bisenede özlemişsindir diyorum 3 e gerek yok sen iki yap biz idare ederiz diyorum sitedekiler sarma diye diye ölücek sohbet edicek kimseyi bulamıcan diyorum :twisted:
Aman yeterki siz isteyin :) iyide istanbula nasıl gider o sarmalar :P Ben diyorumki Bu sene Ege buluşmasında dolmalar benden :) İnci ablanın eline su dökemem ama az buçuk yaparım :P
Kelebeksin güzelim sen, dolmalar buraya çokta güzel gelir pekte güzel gelir, sar sarmala koy torbaya at bagaja 12 saat sonra burda hayret ya, biz dolmaları otogardan senden önce alırız :D
Tayfun küstüm hem ben sana bi kerem hıh
Anladım ben onu :(
:) huff bayram gelmiş farkında diilim.
Deliye hergün bayram şekerim :P
:) Amaaan boşver en iyisi delilik
günaydın RAPTOR RİDERS:)
günaydııınnnn.. örtmeniiimmmm..... ÖZLEDİK SİZİİİİİİ..... :D :D :D :D :D :D :D
BENDE SİZİ ÖZLEDİM :):):):)
Cümleten selamlar abilerim, ablalarim, kardeşlerim.
çoook uzun bir aradan sonra artik beni özlediğiniz kanısına varıp yazayım dedim :P
iş, okul, kurs üçgeninde yoğun koşturmalardan dolayi uzun bir süre paylaşımda bulunamadim ama sanmayin ki tamamen koptum, ara ara girip haberleride okudum tabi. bu siralar üzerimde ki yoğunluğu bir miktar atmiş bulunmaktayım inşallah daha sık yazmaya başlıcam. benim dül dül malum eskişehir hava şartlarından dolayı uzun bi süredir yatmakta. şimdilik benden bu kadar :D
eski arkadaşlara selam eder yeni arkadaşlara hoşgelniz dileklerimi sunarım o/
Sen nerelerdesin yine kayboldun, bu yaz çok gezi var aman kaybolma, boşlamayın siteyi haftada bir de olsa iki tıklayın.Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
jashuaa kardeşim sanki Ankara Eskişehirden farklı. Sen de ara verme arada bir yaz, Emrah komutanı ziyarete git bizlerden selam söyle.
dogru diyosun mehmet abi sanki kutuplarda yaşıyoruz :mrgreen: dediğim gibi inşallah artık daha sık yazmaya çalışıcam ama Emrah komutanım olayına gelince orasi sakat :? o kadar cagirdi gidemedim bunca zamandan sonrada gidip komutanim ben geldim demeye utaniyorum açikcasi :cry: :cry:Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı