army aramıza hoş geldin .. ayrıca geçmiş olsun allah beterinden korusun ....4 gün lük bi seyahatteydim bi kaç konuyu kaçırmışım bunlardan biriside senin aramıza gelişin olmuşş...rüzgarın ılık olsun....
Yazdırılabilir Görünüm
army aramıza hoş geldin .. ayrıca geçmiş olsun allah beterinden korusun ....4 gün lük bi seyahatteydim bi kaç konuyu kaçırmışım bunlardan biriside senin aramıza gelişin olmuşş...rüzgarın ılık olsun....
bence hiç gerek yok.bu benim düşüncem.möaksat pisliğin engellenmesi ise bir tane yeterli değilmi?
ben faydasını gördüm turlabo ...denemen lazım...Alıntı:
turlabo Nickli Üyeden Alıntı
vala bende dediğin sesten yok .Bir buluşmamızda bakalım merak ettim sesi .Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Sarıkayalar bu işi ciddiye alıyorlarsa sitemize girerler bunu zaan gösterecek.Bende kendilerini haberdar ettim siteden.
arkadaşlar regallerde genelde olan bişi ust kapaktan gelen ses sibop sesi siboplar çok sıkı oluyor ve sibopların tepesini dövüyor tabi bu yakıtı cok etkiliyor.emre motorda senkron cihazı var karburatör ayarını cıhazla yapıyor ve yakıt anormal düşüyor tabi sibop ayarı yapıldıkan sonra
kedidir kediii.... :D hiç başka motorları dinledinizmi arkadaşlar bütün motorlarda var bu tür sesler ...motosikletler krangın sesini bile dışarı veriri .. kafanızı takmayın...
abi ne faydasını gördün .açıklama yapsana :?:
hiç benzin bitirdinmi turlabo... benzin bittiğinde bütün pislik karbüratöre geliyor...orjinal filitrresi bu anlamda çok işe yaramıyor çok uğraştım bi kaç kere tahliyeleri tıkandı karbüratörün(aşşagıya doğru inen 2 adet hortum var karbüratörün altından onlardan şırıl şırıl benzin akıyordu durduğumda tahliye vidalarını gevşetip temiz bir pet bardağa kirli benzini boşalttık o zaman görmeliyidin filtrenin bi işe yaramadığını) bu filtreyi taktığımdan beri hiç sorun yaşamadım...
alışkanlığım gereği depoyu sonuna kadar kullanmadım inşallahta kullanmam. paylaşım için teşekkürler.
ilave filteryi nerden labiliriz bence kesin sart okan kardeş cok haklı mutlaka faydasını görursunuz zararı olmaz
ilave filitreyi bütün motosiklet parçacılarından bulabilirsiniz .. şeffaf almanızı tavsiye ederim...
arkadaşlar egzoz dan çok can sıkıcı bir zırıltı gelmeye başladı. Servise götürdüğümde bana egzozun garanti dışında olduğunu söylediler iyi niyetlerini göstermek için de yenisiyle değiştirebileceklerini ama ellerinde sadece eski (kapalı) tip egzozdan olduğunu söylediler. onları da ben sevmiyorum. galiba bir egzozcuya götürüp baktıracam. canım çok sıkkın.
kardes sıma canını olur oyle vakalar servısler yapar
Adikurt haklı arkadaş kediler çokseviyor seleyı hele soğuk havada motordan ınmenı beklıyorlar hem oturuyor hemde tırnaklarını batırıp geriniyor ben önlem olarak motordan ınınce arabamın eskı taban paspasını koyuyorum bilginize.
iyi fikir valla ... ben 75 lira verdim depo tuttum motorumu oraya çekiyorum ...motorumun üzerinde kedi görmeye hiç dayanamam... zaten kedileride hiç sevmem...Alıntı:
GOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
Nankör kediler.....miyawwww
Sana katılıyorum okan ve imkanınız varsa sengron cihazına gırin motor acayip deyişiyor .Bide bilginiz olsun diye söylüyorum jikle cekiliyken kesinlikle yol almayın hem jikle hemsiz hareket için gazverdiğiniz için buji seramiği aşırı patlamadan çatlıyor ve düzensiz ateşleme oluyor bizim iki arkadaş aynı dertden yolda kaldı.hatta muslüm babada buyzden buji deyiştirdiAlıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
gökhan dostum
bu sengron cihazı nerede bulunur elektrikcilerdemi mekanikcilerdemi her serviste olurmu özellikle talep etmemiz mi gerekir acaba yani bakıma götürdüğümüzde servis sokmuyormudur acaba bu sengron cihazına :?
iyi servislerde bulunan biraz pahalı bi cihaz karbüratörün emişine bağlanıp dijital olarak iki pistonun hava yakıt karışımını mükemmel ayarlar.Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar 4500 km deyim hiç bujim değişmedi.
Ben 200 km'de değiştirdim. Tecrübesizlikten ben ve saz arkadaşlaım bujileri bozmuşuz.
[align=justify:568b47d1c1]Arkadaşlar başıma musallat olmuş iki kedi vardı,hem oturağın üstünü toprak yapıyorlar hemde gidona çiş yapıyorlardı.Üç gündür oturağa,arka koltuğa karabiber serpiyorum yanına bile yanaşamıyorlar,Benim gibi başı kedilerle dertte olanlara tavsiye ederim.. :cheesy: [/align:568b47d1c1]
bu sabah şunu öğrendimki karabiberi hergün mutlaka yeniden serpmek gerekiyormuş,yoksa bir müddet sonra etkisi geçiyormuş malesef. :( dün yağmurlu diye binmemiştim bugün çadırı açtımki içi yine kedi çişi ve çamur... lanet kediler sizden nefret ediyorummm :evil:
arkadaşlar regalin sağ sol yan kromajlı kapakları lazım, bana kargo ile gönderebilecek servis biliyormusunuz?
emre ltd ara onlar gonderırıAlıntı:
aykut Nickli Üyeden Alıntı
emre ltd ilgili bilgilere servisler kısmından ulaşabilirsin.
onlarda bu parça yokmuş :cry:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
sarıkayalardadamı yokmuş..alla alaaal...
0 258 371 65 67 den 2 yi tuşla cihanla görüş o sana yardımcı olur..selamlarımıda iletirsen sevinirim..
arkadaşlar bugüne kadar regalimin ön farı 3 kere yandı :cry:
üçünde de çin malı far ampulü taktım bayadaa gitti :mrgreen:
ancak dün sirkeciden
phillips marka far ampulü aldım dedim biraz kaliteli olsun çabuk yanmasın :D
hemen taktım motora neyse akşam oldu hava karardı ve ben o an fark ettim ki artık önümü daha rahat görebiliyorum
:lol: :lol:
ve sizlerle paylaşmak istedim eğer sizde önünüzü görmekte sıkıntı çekiyorsanız far ampulünü kaliteli bi markayla değiştirin
yolunuz açık olsun :cheesy:
Alper senin farlar da bir türlü randıman vermedi. Sen farın elektrik tesisatını kontrol et. Bir yerde gevşeklik var herhalde. far ampulünün yuvasında bir gevşeklik varki ısınma yapıyor ve ampül yanıyor. Yine de sen daha iyi bilirsin.
Alper kardeşim aksu haklı far bozulmasının far ampülünün iyi yada kötü olmasıyla ilgisi yok eminim senin ön tesisatta bir sorun var ama şuda bir gerçek on far cok kötü aydınlatıyor o yüzden onu iyi fir farla değiştirmeinizi öneririm ben bu yaz değiştiricem ön takımı komple.Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Ön takıma role koydurmanıda öneririm.Ama önce bir tesisatı kontrol ettir.
Bu arada aksu kardeşim ilk mesajınıda senin için yazmış kıymetini bil :)
aykut dostum
son care bu galiba
Regal-Raptor™
A.J.S. Motorcycles Ltd.
Goodworth Clatford . Andover . Hants . SP11 7RP
United Kingdom.
Phone: +44 (0) 1264 711 160 / 710 074
Fax: +44 (0) 1264 710 548
buraya fax cek stoklarında varmı diye mailden daha cabuk cevap veriyorlar fax a mailde karışıklık yaşıyorlar stoklarında varsa da tahminim ve 1 hafta 10 gün icinde elinde olur tabii sececegin kargo cinsine baglı olarak
çiftinin fiatı 45 £ web adresi: http://www.ajsmotorcycles.co.uk/docs...ame%20set1.htm
Bir ara bende istemistim Baglarbaşı Yopaş var getitiriz demisti bana hatta yanlıs hatırlamıyorsam 35 YTL gibi bir fiyatı vardı
telefonu 0216 651 63 63
ya kino kardeş biraz abartıyosunuz gibi geldi:)
2 tane yan kapak olmazmı yav sarıkayalarda kesin varıdr adamların dev gibi deposu var herhalde kapakta vardır.
Durun dayanamıcam ben arıyorum sonucu burda yazarım.
Valla benimde yan kapaklar düştü..Makbule geçer aidi..
Sarıkayaları Aradım dediğim gibi çıktı.Dedimki yan kapalardan elinizde varmı diye tabiki var dediler herhangibir sarıkayalara bağlı servise yada bayiye git 2 yan kapak istet 2-3 güne eline geçer bu kadar işte
hee yaa .. bu yan kapak işi biras büyüdü ... olmayan parçası yokki beyler .. stoklarda sorun yok .. rahat olun..
Alıntı:
aykut Nickli Üyeden Alıntı
beyler ben gördüğünüz gibi son çare olarak diye belirttim arkadaş yok falan yazınca bende bunu yazdımAlıntı:
kino Nickli Üyeden Alıntı
yoksa olayı büyütmek veya abartmak icin değil ayrıca konuyu bu şekle dönüştürdüysem de kusura bakmayın
bu arada bilginiz olsun bu kapakların metal tipleri yokmuş ben 2006 /10 ayda bu ajs motor a fax cekerek sormustum web sitesinde görünce metali mevcut mu diye maalesef yokmuş
Baba bu forumda senin kusurun diye bişi söz konusu bilem olamaz ...senden daha hassas başka biri yok...saygılar hürmetler kino abiciğimm.. :cheesy:
Kino baba yav biz sana olayı abartıyon demedikki :) aykut dostumuza heyecan yapmasın diye mesaj attık
valla korkuttun bak beni simdi yazarken artık korkarak yazıcam kino baba yanlış anlar diye
Şaka bi yana alemsin Kino baba :)