KENDİMİ KAYBETTİM HÜKÜMSÜZDÜR :?
Abi bune ya gün geçtikte 8 oldum stres oldum sinir oldum kurudum kaldım, 3 gündür giremedim siteye ne lanet bi şanstır ya bu pufffff.
Herşey mükemmel ama zamana karşıda yarışacak olmamız birçok hesabımı bozdu valla, benim zaman problemim olmadığı için (izin sürem 24 gün) ama 2 arkadaşımızın 10 ar gün olduğu için planlarımı bu 10 güne sığdırmak zorunda kaldım, farklı güzergahlardan konaklamalarıyla beraber birçok rota çıkardım ama vakit olayı herşeyi bozdu.
İlk planımda cumartesi sabahı istanbuldan çıkışla amasraya vararak orada 1 gece konaklama yapıp pazar sabah erkenden samsuna vararak okanla buluşup o günü ve geceyi orda geçirecektik, pazartesi sabahı hareketle günü ikiye bölerek ordu ve giresunu gezip gece trabzona özellikle uzungöle varıp kamp kuracaktık, salı sabahı muhteşem uzun göl manzarasıyla uyanıp öğleye kadar keyif yaptıktan sonra sümelaya tırmanarak kültür gezimize devam ederek günümüzü bitirip geceleyecektik çarşamba sabahı rizeye varıp gezilecek yerleri gezdikten sonra akşam konaklamadan artvine varacaktık, gezinin en ağırlıklı kısmı burası olacak çünki doğa gerçekten çok cömert, gezilecek yerleri görüp sarp sınır kapısına dayandıkmı karadeniz gezimizin benim için ilk geri dönecekler için son etabı bitmiş olacaktı, cumartesi sabahı geri dönecekleri yolcu edip ben haluk abi ve veysel akdenize doğru direksiyon kırmak üzere özgür olacaktık ve plansız bir şekilde devam edecektik.
Ama dediğim gibi zaman olayı herşeyi mahfediyor, zonguldaktan samsuna kadar olan karadeniz sahil yolu bol virajlı olduğu için gidilmesi çok uzun sürüyor, okanda bu yönde uyarılar yaptığı için gezinin rotasını mecburan değiştirmek zorunda kaldık.
Son plan ise birincisine göre sadece zonguldak samsun arası olmayacak, istanbul çıkışla direk samsuna giderek vakit kaybetmeden gezimizi başlatacağız.
CUMARTESİ SABAH 6 HAREKET İLE AKŞAM SAMSUNA VARIŞ VE KONAKLAMA.
--------------------------------------------------------------------
PAZAR GÜNÜNÜ OKANLA KÜLTÜR TURU VE GECELEME.
PAZARTESİ SABAH HAREKET İLE TRABZONA VARIŞ VE SÜMELA, SERA GÖLÜ VS.. GEZİP UZUNGOLDE KONAKLAMA.
SALI SABAH HAREKETLE RİZEYE VARIŞ, RİZE KÜLTÜR TURU VE YAYLALARIN BİRİNDE KONAKLAMA.
ÇARŞAMBA SABAH ARTVİNE HAREKET İLE PERŞEMBE VE CUMA GÜNÜ ŞEHİR VE YAYLA GEZİLERİ SARP SINIR KAPISINA VARIŞ İLE KONAKLAMA.
CUMARTESİ SABAH GERİ DÖNECEK OLANLARI UĞURLAMA.
SONRASINDA BEN HALUK ABİ VE VEYSEL ÖZGÜR OLACAĞIZ, HARİTAYI ÖNÜMZE KOYUP DOĞuDAN KAFAMIZA GÖRE BİR ROTA ÇİZİP AKDENİZE ULAŞACAĞIZ, DOĞUDA BİNGÖLE UĞRAYABİLİRİZ HALUK ABİ İÇİN, BEN URFAYA MATEMMATİK ARKADAŞIMIZI ZİYARET ETMEK İSTİYORUM. AKDENİZE VARINCA GERİSİ ZATEN KOLAY, EGEYİ GEÇİP İSTABNULA AYAK BASACAĞIM YALNIZ OLARAK :p