valla çok iyi olur....seninle aynı fikirdeyim volkanım.....yavv ben seni hiç görmedimki niye öslüyom ... alla allla....
Yazdırılabilir Görünüm
valla çok iyi olur....seninle aynı fikirdeyim volkanım.....yavv ben seni hiç görmedimki niye öslüyom ... alla allla....
aynen babacım yaww.. sanki uzun zmandır göremediğim amma öslediğim bi akrabamı görcek gibinim yaww... du du ben bi ayarlama çekiim hatta perşembeden orlarda oliim ben.. bol bol laflayıp eskişehirin tadını çıkaralım... kino baba da erken geleceklerden di dimi?...
kino babanında erken geleceğini tahmin ediyorum......artıkın bu saatden soora erken gelmek farz oldu zaten... :+1:
Maşallah nazar değmesin sayımız 44 olmuş. Alper benim haneye + 1 yaz. Hanım da gelecek artçı olarak. Demek erkenden toplanıp sohbete erkenden başlayacaksınız, vay vay vay. Bende cuma akşamından basıp gelmem mi. Hatta Alper Kapıdağ a yazdığın .............+ 1 varya o arkadaşı buraya da ekle. Dün İstanbul da geleceğini bilidirdi. Merak ediyorsanız kim olduğunu Kapıdağ da göreceksiniz.
bekliyoruz baba... cuma gecesi çok keyifli olacak...Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
:evil: diyo cuma akşamdan bas git Eskişehire; bir gün yetmeyecek gibi, tadımlık olcek sanki...
Yoksa yarım gün izin alsam mı???
Bak şimdi
Arkadaşlar ben cuma akşamı gelmeden önce Kino Baba dan müsaade isteyeceğim. Çünkü ilk önce gidecek olan Kino Baba idi. bizler sonradan çıktık ortaya, belki baba kafa dinleyecek, :D Fırça yemektense aha bakın yazıyorum. Kino Baba Cuma günü işten çıkınca akşam Ankara dan yola çıksam eşimle beraber, gelebilirmiyim.
SEVGİLİ SİTE SAKİNLERİ :):):):) :D :D
Düşünüyorum ,düşünüyorum içinden çıkamıyorum :? ...... şimdi biz bu Musaözü adlı kıymetli ,müstesna,yere gitmek için cumartesi sabahı çıktığımızda , akşama doğru orada olabileceğiz ,(molalar,yol ,belki trafik. vs,vs,vs.....)sonrada çadırdı,yemekti derken yorgunluk ,,yatılacak...pazar sabahı kahvaltı vsss , öğleden sonra çıkmamız gerekecek ki ; biz ne zaman bol bol sohbet edeceğiz ? :? :?
ben en azından müsait olanlar olarak, cumadan çıkabilecekler varsa öğrenmek ve onlara katılmak istiyorum :roll:
aksu o nasıl bir laf tövbe tövbe tabii ki gelebilirsin.
ben herhalde perşembe akşamı gibi orada olabilirim kısmet diyelim emrah komutan ile bir çevre kontrolu yapacaz artık.
biz kısmet olursa perşembe akşamından başlarızzzz emrah dimiii??
kino baba biz senin geldiin saatlerde eskişehirde eskimişş olacasss....huhahahaha....Alıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
şşşşşşş..kino baba benden duymuş olma ama ....inci örtmenimde erken gelmek istiyenlerden.....
bol bol kahve içecess demekki...cezveyle fincanları ınutmasa bariii.... :lol: :lol:
topik açtım ama kimse tınlamıyo OKANNNNN hani sen de yazacaktın
İnci, bu konuyu ilgili gezinin sayfasına yazsaydın şimdiye kadar cevap alırdın. Aidikurt Alper istersen bu sayfayı oraya taşısın.
ben müsaitim örtmeniimmmmmm.... eskişehirden sizi almaya gelebilirimmm....koccaaaa istanbulda size eşlik edecek zat-ı muhteremler çıkmassa tabii....
ahanda yasdım örtmeniimm...şşşşşşş.. millet uyumayın yaaa...inci örtmenimisin feryadına kulak verin.....
http://www.regalraptor.net/forum/vie...?p=15185#15185
" BUDUR " :cheesy: :cheesy: :cheesy: :alkis:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
YA SEN NASIL BİR İNSAN EVLADISIN ANNAMADIM KALDIMI SENİN GİBİLER VAY BEAAAAA :? :? .... Sen Eskişehir"den İstanbul"a kimse olmazsa beni almaya mı gelicen vay vay vayyyyyy :shock: :shock: .....yanlış anladım galibaa :? :| ....ben ne kadar şanslıyım ki seni tanıma fırsatım oldu :D ...OYA ne kadar şanslı ki senin gibi bir eşe sahip :D ...Doğukan ne şanlı ki senin gibi bir babaya sahip :D ....Samsun ne şanslı ki senin gibi bir Samsun"luya sahip :D :cheesy: ....
okanım gardaşım artıkın istanbul üstünden gitmek farz oldu sana.... :mrgreen:Alıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
ahanda uçuyom şimçik örtmenim.. bu kadar iltifatla ayaklarım yerden kesildi falla billa...
valla bak şaka demiyom siz yalova iskelesine kadar atın kendinizi biz en az 3 motor la size eşlik etmek için geliriss.....gönüller bir olsun...
valla volkanım agresusum haklısın...artıkın bulacass bi çaresini...
Yaw arkadaşlar, 23 haziran buluşması 21 haziran oldu gibi :D Hayırlısı bakalım..
ehehheheeh.. ağanın eli tutulmass....deeeerrmişiimm...
gomtanım sen şartları deiştirmek için uuraşma sakın ....bis kendi imkanlarımısla takılacass ....yük olmayalım sizede....bi ağaç altı yeter ...çadırı kurdukmu çingene gibi vur patlasın çal oynasın.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Valla imkanlarımız sadece cumartesi akşamına yetiyor zaten. Ama ben talimat verdim, erken gidenler için de her türlü kolaylığı gösterecekler.
gomtanım acaip bi adamsınız yaaa...valla ne diiim bilmiyom...sizi sefmeyeen össüünnn.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
sevgili hocam istanbul es es kaç km kaç saat benim bildiğim 313 km buda bize yapar yüklerle molalarla 5 saat sabah saat 6 da köprü girişi çıksak saat 11' e gelmeden es es'e gireriz sen merak etme ertesi gün akşam üzeri saat 16.. gibi çıksak saat 21 gibi ist.dayız panik yapma o kadar benim programım şahsen böyle guruplada gelmeyi fazla düşünmüyorum ve sürat yapmak istemiyorum (80 km.yi aşmamak) çok kalabalık olacak vede tehlikeli (bence ) eğer bu durumda tamam dersen bu şekilde gidebiliriz ve güzergahımda aşağıdaki resimdeki gibiAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
http://upload8.postimage.org/570219/adsA_z.jpg
http://upload8.postimage.org/570341/adsA_z1.jpg
http://upload8.postimage.org/570348/adsA_z2.jpg
yaşar baba.. yalovaya kadar vapurla geçseniz....???
Komtanım valla sizsiz olmaz.Yaparız bi proğram devamlı yolculuk için zaten 80 90 km daha az yorucu bir sürat olur diye düşünüyorum.Okan kardeşinde dediği gibi vapurla yalova ordan bursa inegöl yolu hem daha kısa hem daha güzel bi yol tabi tercih sizin.Nerden giderseniz gidelim amaberaber olalım
Yol kısa olsun diyosanız yenikapıdan bursa feribotuna binilebilir.yenikapı bursa 75 dk bursadan eskişehir 155 km filan yenikapıdan sabah ilk feribot 7:30 da akşamda bursadan son feribot 21:00 de motosiklet+sürücü=35 ytl bence yalovadan daha iyi bir alternatif
arkadaşlar benide +1 yazın.bir aksilik çıkmazsa perşembe den yola çıkmak istiyorum.en kötü cuma sabahı.erken düşünen arkadaşlarla toplanalım
Güncel Katılım Listesi aşağıdaki gibidir herkesin bilgisine lütfen adını kesin gelecekler yazdırsın yada sonrada problemi olanlar mutlaka adını listeden sildirsin çünkü sayı önemli bütün planlar yemekler herşey kişi sayısına göre planlanacak lütfen bu konuda hassas davranın
KATILIM LİSTESİ
1-aidikurt (+1) (istanbul)
2-emrahss (Eskişehir)
3-carvalho (istanbul)
4-aslanburclu (+1) (istanbul)
5-okan (+1) (Samsun)
6-Kino (+3) (Mersin)
7-Tomcat (Eskişehir)
8-aksu (Ankara)
9-ilkerkoparal (+1) (İstanbul)
10-infinitedreams (İstanbul)
11-Yasinsubay (İstanbul)
12-emrahkucukgirgin (+1) (İstanbul)
13-adobe (İstanbul)
14-agresus (İstanbul)
15-GOKHAN (+1) (İstanbul)
16-Çelebi Murat (+1) (Kocaeli/Gebze)
17-Spydx(unicorn) (+1) (İstanbul)
18- El_Mariachi (İstanbul)
19-Sedat
20-lunatic (Ankara)
21-Okan Kuzen Aprilla (Samsun)
22-polo (İstanbul)
23-yenikoylu_ua (+1) (İstanbul)
24-iakyürek (İsanbul)
25-inci (İstanbul)
26-BULL (İstanbul)
27-Tayfun (İstanbul)
28-Speedy Gonzales(Yalova+ İstanbul)+4
29-Cozinan(Bursa)
30-Polat(+1)
31-Deniz
32-Oğuzhan (İstanbul)
33-RızaHoşgör(+1) (İstanbul)
34-İlkay Okans Friend(Samsun)
Valla adminim benim +1 imi daha yazmadın hanım aç kalmasın sona gerçi ben açkalırım onu doyururum ama sen genede yaz istersen
eyvallah abi hemen düzelttimAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar başka yanlışlık yada ek olarak yazdırmak istediğiniz varsa lütfen yazın.
Alper hazırlık felan kişi başına yapılacaksa beni sil sonra sorun olmasın sizin için..Arz ederim..
Baba seni alıcak daha biri çıkmadımı yavvvAlıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Ne kadar ayıp arkadaşlar bumudur yani regalraptor dostluğu tesüf ederim size bende artçı olmasa seve seve alırdım dur bakalım çıkar bir hayırsever arkadaş alır seni bence
alperim adminim daha önce yazmıştım ama gözünden kaçtı heralde.. ben 3 motor geleceğim....ilkay arkadaşımda gelecek.. kendisinin raptoru var...ama viregoyla gelecek.. listeye eklersen sevinirim..
Valla arkadaşlar ya insan kardeşini yolda bırakırmı ya bu arada çelebim Kapıdağına tek gidicem dört kişilik çadırım var İstersen başımın üstündeyerin var.Mehmet kardeşimde artçıkoltugunu hallederse motorumuzda rahat olur valla bayada iyiolur
Alıntı:
heh heh heeeeeeeeeeee allahın tabansızları dikkatli bakın ikiside aynı istikamet aynı mesafe beni hem yolumdan hemde rüzgarımdan alıkoyamassınız acemiler gemiyle kardeşim belki dönüşüm feribotla olabilirrr (((( ehh hem yorgunluk ve ihtiyarlık hali)))) :P :P :P :P :P
yavv sizin için dedik yaşar baba...hani gelince uyuyakalmayasın diye ...yorgunluk ve yaşlılık haliii... :lol: :o :P
Valla ben acemiyimama sürüden ayrılmam kurt murt kapar nelazım
okey kardeşim düzelttimAlıntı:
ben özel üyeyim vip üyeyim hazırlık beklerim (( daha olmadı senin çadıra el koyarımmm sende ikilersin )))) tekstilci üye hazırlıklı gel mesela çadırımı fırtına parçaladı ,,yağmuryagdı dolu yağdı yırtıldı gibi düşün bence sana tavsiye takviyeli gel alla allaaaa o kadar yoldan gel yorgun argın uğraşcammm hazır orda kurulu çadırlar varken işim yokda çadır kurcammm olurrrrrr canımmmm
çelebim muratım bak ben sana dedim burda Dostluk var kimseyi yolda bırakmayız eyvallah saolasın yenikoyluAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
tenkü ferimaçç...alperim adminim...