ne ruh varmış be abi sende evliya gibi adamsın bu arada benim bira bitti hazır ayaktayken :P
Yazdırılabilir Görünüm
Aynen şöyle oluyor ağa
http://c1303.hizliresim.com/17/t/lfgk1.jpg
Gençler güzel gezmişsinizdir. Gelemedim ama acayip aklım kaldı.
Eğer kısmet olursa bu haftasonu süper bi yere gidicez. 8)
Aynen Murat hocamın dediği gibi ağacım. Böyle oluyor.
http://imageshack.us/a/img20/6451/doumotor.jpg
http://imageshack.us/a/img401/8974/doukask.jpg
Arkadaşlar bu pazar hava güzel olursa Özgür le daha önceden İznik turu planlamıştık .Ancak dünkü turda İstanbul gezisi de konuşuldu .İstanbula gidersek cumartesi akşamdan çıkılacak .Kararlaştıralım şimdiden bence ikiside güzel aslında :D
Enes İstanbul için bir miktar erken gibi ama isterseniz zorlarım. Erken dememin sebebi de motorlara bakım yaptırmadık. Eğer isterseniz Bu hafta pazar günü Orhangazi Kermaet köyü Ilıca'ya gidelim
Üzmeyin adamı :mrgreen:
tmm özgür oda olabilir hatta iyi olur
Mesut resimler çok iyi asıl resimler sendeymiş emeğine sağlık :cheesy:
şimdi bu hafta sonu şile de mangal varmı yok mu :?
özgür yok piyasada :D
şimdiden kararlaştıralım ki bu haftaki programımızı ona göre ayarlayalım ...
aynen tam katılım olmayacaksa özgürün dediği gibi kısa bir gezi yapalım .İstanbul için herkes gelecekse gidelim bencede ..Özgür bakım falan demiş bnmde bu hafta lastik takmam lazım :D
Benim pozizyonumda konunun farklı yönlerini değerlendirmek zorundayım
iki tarafta konuya farklı açıdan bakınca böyle oldu kimsede kötü niyet yok anlaşılmıştır ama bu gibi durumlarda bana özelden bilği geçerseniz böyle tatsız durumlar olmaz herkese iyi eglenceler :mrgreen:nazar:cheesy:
konuyla ilğili tatsız yazışmaları siliyorum :cheesy:
Selam millet,
Bugün deli gibi yoğundum, şu tanışma sürecini bu sebeple iyi yönetemedim sanırım. Biraz hatır biraz acelecilik felan derken azıcık gök gürlemiş şimşek çakmış ben bunları da göremedim tabi ama şimdi sanıyorum ortalık günlük güneşlik :mrgreen:
duyarlı davranışlarınız için teşekkür ederim. farkımızı ortaya koyduğunuz için de ayrıca teşekkürler. nazar
ewet arkadaşlar pazar ne yapıyoruz ??
Bursa'lı gençleeeeeeeer :?: haftasonu yine yağmur yine bulut. Bu sefer beni dinleyin Cumartesi gecesi gezelim Pazar'ı es geçelim derim.
http://d1304.hizliresim.com/18/b/lycjy.png
Gece gidilebilecek bi yer, mesela Görükle'de bi mekan'da takılabiliriz. Ya da aklınıza gelen başka bişey varsa yazın. Rampa çıkabilirim diyenler dağa doğru tırmanıp sucuk ekmek yapabiliriz.
tayfa mık tayız bekleriz
aynen bende baktım yağmurlu ..Arkadaşları pazar içni organize etmiştim ama havayı görünce bende vazgeçtim pazar en kötü eker park ta kahvaltı yaparız 11-12 gibi sonra dağılırız ..Ctesi Mık ta buluşalım isterseniz saat 7 gibi çay içeriz ordan görükle olur mudanya olur heryer olur ..
Bursa tayfa selam,
Pazar günü yağış gösterdiğinden dolayı, Cumartesi akşamı buluşup gece turu atalım diyoruz.
Saat 19.00-20.00 arası Altıparmak arapşükrü sokağı MIK adlı mekanda toplanıyoruz oradan bi rota çizeriz.
arkadaşlar, yaklaşık 5 artçı bayan arkadaşımız var, yalnız gelecekler ve artçı almak isteyenler parantez içine uygunum yazarsa açıkta kimseyi bırakmayalım ya da baştan bilgi vermiş olalım :)
Katılacaklar;
1 ozguralic +1
2 Ultragore +1
3 redqueen
4
19:30 da işten çıkıyorum. 20:00 - 20:15 gibi orda olurum sizin için saat sıkıntı olmazsa gelirim :P artçı için kask da mevcut :x
[QUOTE=ozguralic;130268]Bursa tayfa selam,
Pazar günü yağış gösterdiğinden dolayı, Cumartesi akşamı buluşup gece turu atalım diyoruz.
Saat 19.00-20.00 arası Altıparmak arapşükrü sokağı MIK adlı mekanda toplanıyoruz oradan bi rota çizeriz.
arkadaşlar, yaklaşık 5 artçı bayan arkadaşımız var, yalnız gelecekler ve artçı almak isteyenler parantez içine uygunum yazarsa açıkta kimseyi bırakmayalım ya da baştan bilgi vermiş olalım :)
Katılacaklar;
1 ozguralic +1
2 Ultragore +1
3 redqueen
4-mesutdikmen (+?)
Katılacaklar;
1 ozguralic +1
2 Ultragore +1
3 redqueen
4-mesutdikmen (+?)
5- denis bucins ( ) (dip not: MIK ta buluşma karşısında biramania çok tehlikeli :p )
Bursa tayfa selam,
Katılacaklar;
1 ozguralic +1
2 Ultragore +1
3 redqueen
4 mesutdikmen (+?)
5 denis bucins ( ) (dip not: MIK ta buluşma karşısında biramania çok tehlikeli :p )
6 neyyQ (uygun)
Denis ben biramania'ya girmiyorum tövbeliyim :mrgreen: ama girmek isterseniz sizi dışarıda beklerim 8)
görükleye geçilcekse şarlodan yer ayırtayım kabak gibi kalırız malum cumartesi ..
Enes şimdiden ayarlama belli olmaz ortam, en kötü ihtimalle bahçeye masa çıkarttırırız nasılsa müsait :D
bu arada sinem gelior benim bi kız arkadaşımda gelebilir kaç motoruz beyler :D
her zamanki gibi çok yoğunum :(
Ama Altıparmak tan Görükleye kadar sizinle sürmek isterim, oradan kayarım ben
[IMG]http://j1304.hizliresim.com/18/f/m1tlq.jpg[/IMG]
var bi farkımız sanki istanbul grubuyla :) onlar yiyor biz içiyoruz :)
abi çok güldüm :p ağa ile ben yanlış memlekette yaşıyoruz gibi hissettim :p