EVET ARKADAŞLAR YOKMU BAŞKA GELEN
GELİCEK OLAN ARKADAŞLAR 2 MART C.TESİ 15.00 da BEYLİKDÜZÜ BAUHAUS ÖNÜNDE BULUŞUP TOPLUCA İNANÇ ın DÜKKANINA GİDİYORUZ 8)
1-CELİL
2-AĞA
3-mrtglc
4-Rona
Yazdırılabilir Görünüm
inanç abi hayırlı olsun bi ara gelip ölesiye çiğköfte yiyecem bu arada motoruna çok iyi bakıyorum gözün arkada kalmasın (serkan)
Abım keske musaıt olsaydım da gelebılseydım. Hayırlı olsun. En gec yazın ugrıcam yanına :)
pazar gününe kadar havalar güzel arkadaşlar bilginize :)
Bu haftasonu bi buluşma mı ayarlasak?
Merhaba Bu Konu Genel Anlamda İstanbul Bölgesi Haftalık Buluşmalar İçin Ayarlanmıştı Yalnız En Son Adminimizin Yazısı Doğrultusunda Buluşmalarımızı Kendimiz Ayarlayamayacağımıza Dair Bir Konu Açıldı...
Bu Nedenle Aramızdaki Buluşmalarımızı Buraya Yazmamıza Gerek Olmadığı Düşünüyorum...
Lakin Her Buluşma İçin Site Yönetiminden İzin Almamın Gereksiz Olduğu Kanısındayım...
Sonuçta Mesaj Yazılır, Gelen Gelir Gelmeyen Gelmez...Olay Liderlik İse...
Mesajı Atıp Buluşmayı Ayarlayan Lider Olacak Diye Bir Kaide Yok Sonuçta...
Grubumuzda Bilinen Adminlerimiz Zaten Gelirlerse Başı Çekeceklerdir...
Sonuç Olarak İstanbul Haftalık Buluşma Adlı Topik Benim Açtığım Bir Konu Olduğu İçin Konunun Üzerimden İhrac Edilip İsterlerse Adminlerimiz Tarafından Yazılı Görünmesini Rica Ediyorum...İlginize Teşekkür Ederim...
Aynı düşünceleri paylaşmakla beraber konunun kesin bir biçimde noktalanması bir yoruma yada düşünceye kapalı olması bu güne kadar gördüğümüz arkadaşlık yada demokrasi şeklinde niteleyecek bir duruştan çok uzak bu tavır ben söyledim bitti şeklinde bu konuda görkem e sonuna kadar destek olurum
Lost çok bozdu hacı.
Ben bildim bileli bu durum hep söylenip durur ama
bu yıl hariç geçen yılki buluşmaları içinde yönetiler olsun olmasın çoğunu ben planlarım ben ayarladım.
bir çok insanla tanışmama vesile oldu ,bir çok insanın burayı tanımasına vesile oldu.
eğer böyle bişey varsa,şu andan itibaren olacaksa bir mantıklı açıklama beklerim ilgili arkadaşlardan.
ki hepimiz birbirimizi tanırız ve buluşup kaynaşma konusundaki istekerimizi neden ilgililerden izin alalım dimi
ilgli konuyu şimdi buldum okudum
çok kısa ve açıklamasız olmuş
eğer kast edilen bizek neden??
başkasıysa neden??
bende bu konuda Görkem' e katılıyorum. Ben bi hafta sonu gitmek istediğim yeri önereceğim sonra ilgili kişi yada kişiler bunun uygunluğuna onay verecek sonrada konu açılacak. bu bence bu forumdaki zaten gereksiz olan resmiyeti dahada gereksiz hale getirir. Motor bir eğlence işidir. benim buraya takılma amacım eğlenmektir. ben eğlenmek için izin alcaksam bu iş bana terstir. Telefonla arayıp gezmeye gidiyorum benimle gelirmisin dyebileceğim 4-5 kişi var. onları ararım. foruma gerek kalmaz. toplu sürüşten zevk almadığımıda bu arkadaşlar biliyor zaten.
Bu düşüncelere daha bir çok şey eklenebilir.uzar gider. Bence de mantıklı bir açıklama yapılıp böyle bir kararın gerekçesini açıklamak gerekir diye düşünmekteyim. nacizane fikrim.
Banlanırsınız haaaaa benden söylemesiiiiii...........................
Biz niye ara ara atarlanıyoruz buralarda..................
Ağacığım face de mesaj yazdığın konuya zaten daha önce cevap verdim.Sen de beni iyiden iyiye sinirlenen adam yaptın yavvvv.
Evet durumu açıklıyorum :)
o başlığı forum arşivinde ben buldum yukarı çektim bunu yapmamdaki amaç yaz geliyor ve bir çok gezi planlaması yapılacak ve her kafadan bir ses çıkmaması özellikle yeni gelen arkadaşların forum kurallarını ögrenmesi amaçlıdır anlık buluşmalar küçük toplantı organizazyonlar bu duruma dahil değidir 8)
abi öyle söylüyorsunda adamlar bırak gezi düzenlemeyi tanışma yazısı yazmaktan aciz. adam foruma girer girmez bumotor iymidir diye soruyor. dolayısı ile forumun en aktif görüşen üyeleri olarak üzerimize alındık. neyseki yanlış anlaşılma durumu düzeltildi. ilk buluşmada görüşmek üzere.
Ortalığı Alevlendiren Kişi Olarak Bişeyler Yazayım Artık :mrgreen:
Ben Yazdığımdan Pişman Değilim İyi Ki Yazdım Ki Bu Sorulara Cevap Oldu...
Milletin Haliyle Kafası Karışmıştı...Alındık Gücendik Açıkçası...
Bide Konu Mesaja Kapatılınca Tabi İnsan Biraz Geriliyo Söz Bırakılmadığından...
Neyse Sonuç Olarak Sandığımız Gibi Bir Durum Yok...
Celil Başkan Atraksiyon yapmış...8)
Hava durumu yağmur olasılıpı verince kartepe olayı iptal oldu şimdi hava nasıl güneşli güzel evde kaldık bu güzel havada birşeyler yapmak lazım :)
Celil baba, yaz yanına +1 olarak beni :)
1 saat önce makineyi Başakşehir'e getirdim. İyi ki Kartepe'ye gitmemişiz, rüzgar çok, tat vermiyor. :|
Rüzgar 30-50 km arası Lodos. Arasıra yağmur geçişi olabilir. Yağmur Anadolu yakasına doğru gidiyor. Akşam saatlerine doğru daha açık. Uzun lafın kısası Trakya'da kalmakta fayda var.
Yalıköy'e ne dersiniz? Bol viraj ? Köy yollarından gidildiği için rüzgar almaz. Veya çatalca taraflarında bir yerlerde ateş başında sucuk ekmek? Bende 1 tane hazır mangal var.
yalıköy uzak olur havada yer yer yağmur gösteriyor biz karaburuna balık yemeye gidelim ne dersiniz
Karaburun uyar. +mangal teklifim geçerli.
tamam o zaman karaburuna gidiyoruz
saat 11.30 da
beylikdüzü bauhaus önünde buluşuyoruz
gelmek isteyen katılabilir 8)
Abilerim iyi eğlenceler sizlere. Dikkatli gidin. Gelmek isterdim ama başka planlarım var. Bir dahaki sefere görüşmek üzere.
Evet Salih Ali inanç ve ben biraz temiz durusu karaburun havası aldık geldik 8)
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...54694279_n.jpg
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...96598191_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphoto...79765511_n.jpg
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...63816884_n.jpg
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphoto...99631167_n.jpg
Rüzgarlıydı, bildik bir ortamdı, kalabalık değildik. Ama mangalda sucuk & muhabbet çoook iyiydi 8)
Celil abi ve İnanç'a teşekkürler 8)
Ekibe bak.. Daha ne olsun :|
Ohhh yollar kıymet bilmiyor be sizler olmayınca. Ne güzel yapmışsınız valla yaw.
ohh fotolar süper allah içinize sindirsin