bozmaz komtanım yanında içilen R vitamini buna engel oluyo siz rahat olun
Yazdırılabilir Görünüm
bozmaz komtanım yanında içilen R vitamini buna engel oluyo siz rahat olun
Yenisin ilk mesajı...hayırlı olsun hoşgeldin aramıza ...:)Alıntı:
AHD Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim hoş geldin kendini tanıtırmısın motorun varmı varsa regalmi yaptığın en uzun km ne kadar kıçın dayanacakmı 450 KM ye :mrgreen:Alıntı:
AHD Nickli Üyeden Alıntı
mehmet kardeş
bu etkinliğe az zaman kaldı.son durumlar nedir gezi için bir bilgi tazeleme geçermisin lütfen
HEPINIZDEN ONCE BEN GELDIM... kasatamonudayım:D
Arkadaşlar mesleğim bankacılık ve işim gereği sürekli seyehat yapıyorum. Bugun tesadufen bankam gorev olarak istanbuldan kastamonuya gonderdi. bakalım nasılmış dipsiz kuyu hepinize söyleceğim pazar günü uğrarım herkese sevgiler saygılar.... belkide geri donmem sizi buırada karsılarim. nede olsa 15 gün buradayım :cheesy: ama motroum istanbulda :(
sen iste yeterki motorunu getirecek birileri vardır adresi ver anahtarları kimden alıcamızı söyle yater
aynen öyleAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Yunus kardeşim senin meseleyi Emre LTD de konuştum çok üstlerine gittim sonunda kabullendiler yaptıkları haksızlığı sen bundan sonraki bakımda hatırlat senden ya bakım parası almayacaklar yada az bir para alacaklar benide mutlaka bakıma giderken haberdar et.Alıntı:
yunusemre Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada dipsiz gölden dönüş zamanına geliyor bizim etkinlik sen dönme bekle orada pazar akşamı hep beraber döneriz.
İstersen motorunu da getirirz sen merak etme motor açmada uzman arkadaşlar var.
Selam arkadaşlar,Geçen gün şenliğn yapılacağı yerdeki işletmeci arkadaşla görüşmemizde fiyat konusunda daha da yardımcı olma sözü aldık, bilgilerinize...
Ayrıca out door etkinliklerde yazlık montlar, 4 mevsim mont, yurtiçi gidiş-dönüş uçak biletleri, full koruma, tişörtler, eldivenler, Amasra-Çakraz'da haftasonu tatili, ücretsiz yol sürüş eğitimi, eğitim kitapları, cd'ler, sweatler, temizleme solüsyonları, mey içkiden hediyeler aklıma gelenleri... Boş yok, yarış yetmedi çöp çektireceğiz :D
Girişte alacağınız biletleri de kaybetmeyin Cumartesi akşamı yapılacak çekilişte hediyeler kazanabilirsiniz.
Selamlar, sevgiler...
alllaaahhhhhh.. ekşınmış beaa....valla çok güsel olacak bu gezide.......Alıntı:
kubilay Nickli Üyeden Alıntı
şşşşşşş...istanbul tayfasıııı.... gelmeyenin dibi düşsün emii..... :P :P :P
eskişeeerrr tayfasıııı.. gumandanlarım.... bah sizde geliyonuss eksik kadro istemiyosss.... :P :cheesy:
kino babaaaaa.... sende bi yolunu bul kaçıver yengemizi ve küçük kinolarıda unutma...... :roll: :lol:
aksu babaaaaaa..... angaradan gelmek çocuk oyuncaa zaten .. sana hiç bişi demiyom .. geleceen kessin çünküm.... :cheesy:
spidi yalovalısı ..... sen de gel la.... :P :P :P :P dereden depeden atlarsın mötürünlen... :P :P :P
HANDO da gelecek ....kaçmas bu gezi...hemide tanışmış oluruss.... :cheesy:
vala okan abi bende bunun heycanındayım hadi samsunda senle tanıstık diğer arkadaslarla abilerle falan tanısmadım sırf tanısmak gezmek görmek için gelmeye niyetlendim inş orda olacam zaten sıkıldım sinopta her gun aynı şeyler :)
ben sepetli motürle gelebilirmiyimmmmmmmmm :P :P :P :P :P :P :P :P :P sepetli motüre garaj gösterirlermi acep :P :P :P :P :P
Garaja gerek yok komtanım çadırları çevresine kurar sabaha kadarda nöbet yazarız!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Tosya Dipsizgöl e Ankara dan çıkartma yapacağız anlaşılan. Motorlar arabalar ile 28 Temmuz öğlene doğru ordayız inşallah bir aksilik çıkmazsa.
Bir aksilik olmazsa bizde sizi bekliyor olacağız Mehmet Abicim
giriş ücretimiz ödenecek.
teknik servis desteğimiz olacak.
Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
yol yapılacak.
müzik dinlenecek,
mangal yapılacak,
rakı içilecek,
göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
çadır kurulacak,
hoş sohbetler edilecek,
yeni yerler keşfedilecek,
güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.
olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı.
üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........
1. Motojunior Mehmet (+1)
2. Motojunior Burhan Usta
3. Sarıkayalar
4. Admin + Firstlady
5. Doğan
6. Rızahoşgör (+1)
7. Yeniköylü (+1)
8.Müslüm Baba (+1)
9. İlkerkoparal ( +1)
10. Okan (+1)
11. Okanın tayfası (+5)
12. ToMCaT
13. Aksu (+1)
14. Aslanburclu
15. Sihirli_eller
16. İnci
17. vecdi.yalın
18. Ros
19. carvalho (+5)
20.gecee
21. Tayfun
22. İakyürek
23. AHD
24.
25.
AHAN YİNE SÖLLÜYOM .....BU LİSTEDE İSMİ OLANLAR GELMESİN VALLA KENDİMİ DİPSİZ GÖLDE BOĞACAM BAHHH ONA GÖRE.... :P :P :P :P
TOSYA GEZİSİNE İSTANBULDAN KATILACAK OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE; GEÇEN HAFTAKİ HAFTALIK OLAĞAN TOPLANTIMIZDA ALMIŞ OLDUĞUMUZ KARARLA BİR GURUP ARKADAŞ CUMA GECESİNDEN YOLA ÇIKMAYA KARAR VERDİK. AMAÇ GECE YOLCULUĞU DENEYİMİNDE BULUNMAK, GÜNDÜZ UZUN YOLCULUĞUMUZDA GÜNEŞE MARUZ KALMAMAK, FESTİVAL ALANINDA KENDİMİZE DAHA FAZLA ZAMAN AYIRABİLMEK ADINA CUMA AKŞAMI SAAT 20,30 DA KOZYATAĞI CARFOUR ÖNÜNDE BULUŞARAK 21,00 DA HAREKET EDECEĞİZ. TAHMİNİ OLARAK 8 SAAT YOLCULUKTAN SONRA GÜNÜN İLK IŞIKLARINDA SAAT SABAH 05,00 GİBİ TOSYADA OLMAYI PLANLIYORUZ. GRUPLA BERABER GECE SÜRÜŞÜNE KATILMAK İSTEYENLER ÖNCELİKLE DİNLENMİŞ VE DİNÇ BİR VÜCUTLA AĞIR AKŞAM YEMEĞİ YEMEDEN BİR ÖNCEKİ GÜN UYKUSUNU İYİ ALMIŞ OLARAK GRUBA KATILABİLİRLER. GECE YOLCULUĞU FAZLASIYLA ZORLU OLDUĞUNDAN OLDUKÇA DİNÇ VE DİKKATLİ OLMALIYIZ. MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKEZİN İNTERCOM SİSTEMİ TEMİN ETMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR. GECE SÜRÜŞÜNE KATILACAK OLAN KİŞİLER
1. Aidikurt (+1)
2. Yeniköylü (+1)
3. ilkerkoparal
4. Motojunior Burhan usta
5.
6.
7.
8.
9.
10.
lazım olur benim motoru gönderiimmm.. en önden gider yolu açar gece.... :lol:
http://upload9.postimage.org/301357/...LARIG_ND_Z.jpg
http://upload9.postimage.org/301365/SA_SLERGECE.jpg
UYARMI İLKERİM.... :cheesy: :cheesy:
EYVALLAH KARDEŞİM GEL BİZE ÖNDE ESKORTLUK YAP
Eğer katılım böyle olacaksa Eskişehir'i sollar bu organizasyon.
Ben 6-7 saatlik bir uyku çektikten sonra yola çıkmayı planlıyorum... Nedeni de devamında 7 günlük bir izin kullanacak olmam. hafta sonu gezisi olsaydı ben de gece ekibine katılırdım...
Gececiler, Gerede ayrımından ayrıldıktan 50-60 km sonra dağ yoluna dikkat... Işıklandırma çok yeterli değil, hemen hemen yok. Virajlı iniş. Dikkatli olmakta fayda var...
YAVV .. ÇOK İSTERİMDE AZ BİŞİ ZORLANMA OLUR DİYE KORKUYOM.... :lol: :P :P :P
SELÇUĞUM BU NE HAL FENA İÇİNE DÜŞMÜŞSÜN MANİTANIN
http://upload9.postimage.org/301449/..._10_115928.jpg
AHAN YİNE SÖLLÜYOM .....BU LİSTEDE İSMİ OLANLAR GELMESİN VALLA KENDİMİ DİPSİZ GÖLDE BOĞACAM BAHHH ONA GÖRE....
ben gelcem ama bi kaç kişi var ardcı olacağım için hangisi alırsa onla gelcem tabi alırlarsa... (rıza abi duyururur)
valla ilker kardeşim fena yakalamışsın selçuk kardeşimi :evil:Alıntı:
ilkerkoparal Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hşşş kardeşim montaj bunlar montaj, komplo...
BIRAK BIRAK NE KOMPLOSU NE MONTAJI BASBAYA GÖZLERİNİZ KİTLENMİŞ YAKIŞIR KARDEŞİME. PEKİ İSMAİLLE ERGÜNE NE DEMELİ. İJLAL'LE MELTEM'İ BULUN BANA ÇABUK
http://upload9.postimage.org/302617/DSCF1347.jpg
giriş ücretimiz ödenecek.
teknik servis desteğimiz olacak.
Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
yol yapılacak.
müzik dinlenecek,
mangal yapılacak,
rakı içilecek,
göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
çadır kurulacak,
hoş sohbetler edilecek,
yeni yerler keşfedilecek,
güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.
olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı.
üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........
1. Motojunior Mehmet (+1)
2. Motojunior Burhan Usta
3. Sarıkayalar
4. Admin + Firstlady
5. Doğan
6. Rızahoşgör (+1)
7. Yeniköylü (+1)
8.Müslüm Baba (+1)
9. İlkerkoparal ( +1)
10. Okan (+1)
11. Okanın tayfası (+5)
12. ToMCaT
13. Aksu (+1)
14. Aslanburclu
15. Sihirli_eller
16. İnci
17. vecdi.yalın
18. Ros
19. carvalho (+5)
20.gecee
21. Tayfun
22. İakyürek
23. AHD
24. ARZUM
25.
oyyyy oyyyyAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
noliyiii orda ... :cheesy:
yakın takip heee gaz kesmeden devammm :mrgreen:
Alıntı:
ulaaaaaaaa ilkerim ben seni yakalamam mı ?? amanın amanın :lol: :D :lol: :mrgreen:
:offtopic:Alıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
Çıkar at acıları
Giy hadi cicileri
Her şeyi unutturur
Çınarcık geceleri
:cheesy: 8) :+1:
heyt beaaa selçuğum kardeşim döktürdün gene. kim tutar bea senii..
BİTTİNİZ OĞLUM SİZ (İSMAİLİM + ERGÜNÜM)
Zibidi tuttu ya.. Kısmetimizi kapattı... :xAlıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Neyse konuya dönüş...
Tosya'ya bir iki....
öff vala günler yaklaşıor bende gelmeyi çok istiyorum ki inşallah orda olacam yanlız ben 27 i aksamı geri dönmem lazım sinopa ben geliorum ama kalacak yer varmı yokmu hiç bilmiorum :):):) naısl olcak nasıl gitcek hiç bilmiorum oraya gelince her şeyi öğrenirim artık :)
VALLA DOSTUM İSMİN LİSTEDE KIVIRMAK YOK
abi zaten artık dönemem gezmeyi sevdiğimden neresi olursa olsun 1 günlük bile olsa benim için yeterki kaçayım bu sinoptan yeter bana :)
Ohoooo arkadaşlar dağıtmışsınız ortalığı.Fotolarda fena yakalamış gerçi İsmaille Ergünün bu adamlar nereye bakıyor modu var ama Hemşerim Selçuğum senin kaçarında yok kitlenmişsin hatuna gerçi yakışırda kardeşime
Abicim bekarlara serbest dediydiler :)Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Sana yakışır kardeşim şöle nispet için bi de sarılsaydın keşke başı yarımda olsa bağlı olanlar düşünsün sen bak keyfine