evet arkadaşlar sonunda eskişehir'e geldim. bende adım adım naklen yayın
okan burada ve bir grubun yarım saate geleceklerini söyledi.
nüfusu artık siz ayarlarsınız :lol: :lol: :lol:
http://upload8.postimage.org/952356/HPIM3002.jpg
Yazdırılabilir Görünüm
evet arkadaşlar sonunda eskişehir'e geldim. bende adım adım naklen yayın
okan burada ve bir grubun yarım saate geleceklerini söyledi.
nüfusu artık siz ayarlarsınız :lol: :lol: :lol:
http://upload8.postimage.org/952356/HPIM3002.jpg
evelallah sağ salim varmışsınız. süper.
inşallah hepimiz bi araya gelip tadını çıkaracaz.
ne güzel bende gelmek çok istedim ama nasip deilmiş boş yer bulamadım motoru alınca inşallah bende gelcem hepinize iyi yolculuklar iyi eğlenceler
Arzum merhabaAlıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
İlk mesajını yazmışsın ama daha önce tanışma bölümünde yazman kendini tanıtman lazımdı. Nerdesin kimsin ne iş yaparsın kaç yaşındasın gibi. Sonra da seninle sohbete devam ederdik. Olsun yine de aramıza hoşgeldin.
Arzum merhaba
İlk mesajını yazmışsın ama daha önce tanışma bölümünde yazman kendini tanıtman lazımdı. Nerdesin kimsin ne iş yaparsın kaç yaşındasın gibi. Sonra da seninle sohbete devam ederdik. Olsun yine de aramıza hoşgeldin.[/quote]
merhaba abi sen beni iyi tanırsın diğer siteden ama arzu ben tanışma topiği açmadım evet neden açmadım bilmiyorum ama açmam gerekli en kısa zamanda açıcam topik teşekkürler bu arada eski tanıdık arkadaşlar var beni alcaklardı ama artçı oldugum için boş yer bulamadık artık bidahaki sefere nasip olursa..
Yarın tayfası dikkatine...
Arkadaşlar, daha önce de söylediğimiz gibi 6:30'da kozyatağı Carrefour'da ( Boyner'in önü) buluşuyoruz... Saat tam 7'de çıkış yapıyoruz. Yolumuz çok yakın değil, gidiş bayağı zaman alacak, o yüzden zaman kaybını mümkün mertebe en aza indirmek istiyoruz. Tabii bu yolda basıp gideceğiz anlamına gelmiyor. Yolun keyfini çıkara çıkara ama gereksiz zaman kaybına da uğramadan, grup sürüşü disiplini içerisinde sürüşümüzü tamamlayıp Eskişehir'e varacağız...
Speedy bizi Yalova'da karşılayacak... Kahvaltı için Yalova çıkışı, yol üzerinde uygun bir mekan ayarlıyor.
http://www.regalraptor.net/forum/vie...kurallari.html
Toplu sürüş kurallarına ilişkin yukarıdaki topiği tekrar gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Eminim ki hepimiz ya da birçoğumuz toplu sürüşlerde bulundu ya da yeterli sürüş tecrübesi var ancak gerek gidiş gerek dönüşü alnımızın akıyla tamamlayabilmemiz için azami dikkat ve disiplini göstermemiz gerekecek... Zaten tecrübe de bunu gerektirir...
Tekrar etmekte fayda var, lütfen depolarımız tam dolu olsun ve tam koruma ile gelelim... Bırakın hava sıcak olsun. Yolda iki damla terlemeyi, klimalı hastane odasına tercih ederim ben...
Yarın görüşmek üzere....
Bu arada bugün tayfası kazasız belasız Eskişehir'e varmış... :cheesy: :cheesy:
Evet, tayfa geldi, KİNO Baba da geldi. Ben onları birleştirdim, Voltranı oluşturdum, yolu tarif edip yolladım. Darısı yarınkilere.. Hayırlı yolculuklar hepinize..
Sagol Emrah kardeşim...
Arkadaşlar, demin Admin'le konuştum... İletmemi istedi...
Der ki:
"YARIN İŞİ OLMAYIP DA GEZİYE GELMEYEN TOPTUR :!: :evil: :mrgreen: :P :roll: 8) :shock: :x :D " :scared: :wink:
:oops: :scared:
:-1:
Arkadaşlar, demin Admin'le konuştum... İletmemi istedi...
Der ki:
"YARIN İŞİ OLMAYIP DA GEZİYE GELMEYEN TOPTUR :!: :evil: :mrgreen: :P :roll: 8) :shock: :x :D " :scared: :wink:
:oops: :scared:
peki bişey sorucam motoru olmayan ve gelemeyenlere ne diyor .. veya bayanlara ne diyor
Öncelikle söylenen söz yarınki buluşmanın coşkusuyla sitedeki samimiyete istinaden söylenen, okuyan arkadaşlarımızın nazımızı çekeceğini bildiği için Admin'in yaptığı bir latifeydi. Polemiğe sürüklemek için söylemedi... Önce sitedeki dostlukları solumak sonra bu tarz yanıtlar vermek gereklidir diye düşünüyorum...Alıntı:
ARZUM Nickli Üyeden Alıntı
Bayanlar başımızın tacıdır her zaman. Motoru olmayanlar da inşallah en kısa zamanda istedikleri makinaya kavuşurlar. Motorlu ya da motorsuz, burası bir dostluk sitesidir...